tiistai 8. marraskuuta 2016

Satujen pahikset

Muistatko lapsuuden jännittävät tarinat? Kauniit prinsessat ja uljaat prinssit? Serena Valentino on luonut aivan uudenlaisen näkökulman rakastettuihin tarinoihin kirjoittamalla tarinoita täysin uudesta näkökulmasta! Miksi Pahasta kuningattaresta tuli paha? Miksi hirviö olikaan niin turhamainen? Mikä sai Ursulan niin kovasti vihaamaan Arielia? Nyt on mahdollisuus nähdä tarina pahiksen silmin, sukeltaa uuteen jännittävään tarinaan prinsessojen ja prinssien takana.


Kirjat:
1. Fairest of All: A Tale of the Wicked Queen (suom. Noidan peili: Pahan kuningattaren tarina, 2016)
2. The Beast Within: A Tale of Beauty's Prince (suom. Hirviön sydän: Itsekkään prinssin tarina, 2016)
3. Poor Unfortunate Soul: A Tale of the Sea Witch (suom. Petetty sielu: Merinoidan tarina, 2016)
4. ?


Noidan peili: Pahan kuningattaren tarina

Kaikki tuntevat tarinan Lumikista ja seitsemästä kääpiöstä, mutta tämä kiehtova romaani kertoo, kuinka kerran niin kauniista ja herttaisesta äitipuolesta sukeutui kateellinen ja pahansuopa kuningatar. Kirja aloittaa uuden sarjan, jossa valokeilaan pääsevät prinsessasatujen pahikset.

"Hmm, olipas mielenkiintoinen idea. Tuo ajatus minulle tuli mieleen kun ensimmäisen kerran näin tämän kirjan. Ajattelin voisiko se olla liian lapsellinen minulle? Totuus on kuitenkin se, että Disneyn elokuvat ovat hurmanneet ja hurmaavat edelleenkin kaikkia aina pienistä lapsista aikuisiin. Ne ovat tarinoita, jotka eivät koskaan kuole ja siirtyvät sukupolvilta toisille. Tämän kirjan parissa ei mene koko päivää. Se on tiivistetty ja nopeatempoinen tarina kuningattaresta, jonka menneisyys ja nykyisyys kasaantuvat yhdeksi suureksi vyyhdiksi onnellisuuden ylle. Kirja on oikeastaan aika surullinen. Kaikki tietävät miten tarina elokuvassa päättyy, mutta onko moni miettinyt miten tarina kenties sai alkunsa jo ennen Lumikkia? Jotenkin hassusti minusta tuntuu, että kun seuraavan kerran näen elokuvan niin näen kuningattaren täysin erilaisena ja yhdistän tapahtumia ja tilanteita tähän kirjaan. Aika viihdyttävää luettavaa kaikesta ikävästä huolimatta ja aion ehdottomasti lukea myös jatko-osat sopivan tilaisuuden tullen!"
ARVOSANA: 8+ 


Hirviön sydän: Itsekkään prinssin tarina

Kaunottaren ja Hirviön tarina on monelle tuttu, mutta kuinka moni tietää, miten uljaasta prinssistä tuli erakkona elävä peto? Jännittävä romaani kertoo, mihin itsekkyys ja toisten tunteista piittaamattomuus voi johtaa...


Petetty sielu: Merinoidan tarina

Kaikki tuntevat Pienen merenneidon tarinan, jossa merinoita Ursula muutti Arielin ihmiseksi ja vaati vastineeksi tämän kauniin ääneen. Harva kuitenkaan tietää, mikä ajoi Ursulan kateuden syövereihin ja kataliin tekoihin. Tämä kiehtova romaani paljastaa, miten Ursulasta tuli pelätty ja pahansuopa merinoita.

3 kommenttia:

 1. Minua kyllä alkoi kiinnostamaan nämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ei mikään satojen sivujen opus niin jaksaa lukeakin vaikkei ihan iskisikään. Musta tää oli mielenkiintoinen :)

   Poista
 2. Noidan peili oli pettymys, mutta silti ajattelin vielä kokeilla Hirviön sydäntä. Melkein pääsi unohtumaan, että se ilmestyy tänä vuonna.

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)