keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Mystistä ja jännittävää katsottavaa pimeisiin iltoihin!

Syksy tuli ja väsytti opiskelijan! Hetkeen ei ole jaksanut aukaista edes kirjaa, joten todella väsynyt pitää olla :D Ehkäpä taas joulua kohden myös tämä lukutoukka heräilee. Olen pahoillani etten ole jaksanut nyt olla aktiivinen. Laiskoina hetkinäni olen tutustunut muutamaan uuteen sarjaan ja vähän koukuttunut. Tässäpä pikaiset fiilikset:

Stranger Things, 1. kausi
Scifipainotteinen jännityssarja keskittyy kuvitteelliseen Hawkinsin kaupunkiin Indianassa. Nuori poika katoaa mystisesti jälkiä jättämättä ja saa kaupunkiin kuhinaa. Renttumaisen poliisin, pienen pojan perheen ja tämän ystävien tarinat nivoutuvat loppua kohden jännittäväksi kokonaisuudeksi. Metsissä lymyää pahuus, jota vastaan on vaikea taistella. Lamput välkkyvät ja seiniin ilmestyy merkillisiä hahmoja. Kuvioon tulee mukaan myös merkillinen kalju tyttö, joka auttaa pojan ystäviä etsinnöissä paetessaan itse suurta pahaa. Mielenkiintoinen ja "vanhanaikainen" sarja koukutti vaikkei olisi alkuun uskonut. Kahmin koko kauden siltä seisomalta. Kaudessa ei ollutkaan kuin 8 jaksoa, joten se oli nopeasti koluttu läpi. Suureen suosioon noussut sarja saa jatkoa ensi vuonna.


Scream, 1. & 2. tuotantokausi
Scream-elokuviin pohjautuva sarja seuraa Lakewoodin kaupunkia, jonka menneisyydessä on ikäviä muistoja. Kun raaka nuoren tytön murha vavisuttaa kaupungin rauhaa, alkaa pian käydä selväksi, että kukaan ei ole turvassa. Sarjan keskiössä on lukiolaistyttö Emma Duval, joka huomaa pian ystäviensä kanssa olevansa pelottavan naamiomiehen tähtäimessä. Keneenkään ei voi luottaa eikä kukaan ole turvassa. En ole katsonut Scream-elokuvia, mutta ystävä suositteli sarjaa minulle. Koukuttihan se. Pelottava sarja ei juurikaan ole, mutta verta roiskahtelee ja jäsenet irtoilee sopivassa kombossa. Ehkei kannata ruveta katsastamaan ellei ole raakuuden ystävä. Kaiken keskellä myös päähenkilöiden keskinäiset draamat saavat osansa ja sarja pitää otteessaan aina yllättäviin viime sekunteihin saakka. Pakko katsastaa kolmaskin kausi, joka saa ensi-iltansa ilmeisesti ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)