perjantai 23. lokakuuta 2015

P.C. Cast & Kristin Cast - Paljastettu

(Yön talo, osa 11)

Neferet on vaarallisempi kuin koskaan ja on päättänyt kostaa niin Zoeylle kuin tämän ystäville. Kaaos on valloillaan Tulsassa ja tilanteesta syytetään Yön taloa. Pystyykö Zoey pysäyttämään Neferetin ajoissa ennen kuin tilanne yltyy sodaksi? Tehtävää ei helpota Zoeyn valtaava tunnemyrsky, jonka lähentyminen Auroxin kanssa saa aikaan. 

"Voi kääk, tämä on jo toiseksi viimeinen kirja tästä sarjasta! Mitä sitä sitten odottaa kun tämäkin loppuu? Yöntalo on kyllä tarjonnut vuosien aikana viihdettä, vihastumisia ja ihastumisia. Se on kevyttä luettavaa joka tempaisee mukaansa joka kerta. Ehkä kirjojen määrää ajateltuna hiukan venytetty sarja, mutta jokainen kirja on kyllä silti ollut luettavissa koska näistä hahmoista nyt vaan lukee mielellään. Tässä osassa nyt ei sinänsä tapahdu mitään merkittävää pääjuonen kannalta. Zoey on tunnekuohujen vallassa ja Neferet keräilee itseään entistä voimakkaammaksi Yön talon ulottuvilla. Kirja starttaa hyvin dramaattisesti, mutta loppua kohden meno on hiukan rauhallisempaa. Loppuun sitten pudotetaan pommi joka sai ainakin minut kohottamaan kulmiani ja miettimään, että mitähän seuraavaksi. Haluaisinpa kyllä toisaalta viimeisen osan mahdollisimman pian hyppysiini, luulenpa että siinä osassa sattuu ja tapahtuu sitten ihan urakalla. Tämä sarja on kyllä kaikesta teinidraamastaan huolimatta yksi suosikeista ja tulee varmasti pysymään sellaisena jatkossakin."
ARVOSANA: 8

2 kommenttia:

  1. Tykkään blogistasi tosi paljon, ja melkein kaikki esittelemäsi kirjat/-sarjat ovat herättäneet mielenkiintoni :'D Nuorempana luin tosi paljon, mutta nyt on ollut monen vuoden tauko, joka on alkanut hiljalleen kirjablogien ja kirjastossa haahuilun myötä palaamaan. Kirjastossa on vaan tullit käytyä niin ahkerasti, että koulupöydällä odottaa vino pino lukemattomia kirjoja, karkasi vähän mopo käsistä.. Anyways, oon jo pitkään halunnut lukea Yön talon ensimmäisen osan ja vihdoinkin olen sitä lukemassa. Tykkään joo, vaikka onkin aikamoista teinihömppää, kuten itsekin sanoit ensimmäisen(?) sarjan kirjan arvostelun kohdalla :D Jään innolla odottamaan seuraavia postauksiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että lukuinnostus löytyi uudelleen :D Yön talo todellakin on vähän teinihömppää, mutta äärimmäisen viihdyttävää, toivottavasti tykkäät :D

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)