perjantai 30. lokakuuta 2015

Hurrrrjaa halloweenia!

Niin se vaan päivät pimenee ja ilmat kylmenee. Itse puurran tällä hetkellä työharjoittelun parissa joka vie aika pitkälti mehut kun pääsee kotiin. Onneksi kohta helpottaa ja voi alkaa odottamaan vuoden lempijuhlaani eli joulua!

Kirjapino on hiukan huvennut ja hyvää vauhtia taas yksi kirja lopussa. Pitäisi ennättä lukea vielä yksi kirja kouluakin varten. Villasukat on kaivettu kaapista ja kuuma kaakao alkaa olla kova juttu.

Yksi vuoden kivoimmista juhlista on todellakin halloween. Suomessa se ei ole mikään yleinen juhla vaikka koulut ja baarit järjestävät tänäkin viikonloppuna teemaan sopivaa tapahtumaa. Itse olen pitänyt halloweenia kiinnostavana juuri sen teeman takia. Pelottavia koristeita ja efektejä, kurpitsoja ja se tunnelma vain vie mennessään. Viime vuonna juhlittiin halloweenia ystävien kanssa, mutta tänä vuonna kiire on vienyt kaiken ajan. Ehkäpä ensi vuonna sitten uudemman kerran! 

Mitä kirjaa sinä luet juuri nyt? Kerro mietelmiäsi meille muillekin :) ja oikein tunnelmallista syksyä kirjojen parissa, muistakaa villasukat ja kaulaliinat!

2 kommenttia:

  1. Halloween on yksi suosikki juhlistani (heti joulun jälkeen!), mutta onhan se samalla ärsyttävän kaupallinen ja Halloweenin varjolla myydään aivan käsittämättömän tarpeetonta muovikrääsää koristeina yms. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kyllähän sitä vaikka mitä löytyy ja muhun ainakin tepsii, eli tänne ihanaa muovikrääsää kiitos :D

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)