torstai 12. syyskuuta 2013

J.K. Rowlingin velhomaailma tekee paluun valkokankaalle!

Harry Potter -kirjailijan J.K. Rowlingin velhomaailma tekee paluun valkokankaalle. Yhdysvaltalainen elokuvayhtiö Warner Bros ilmoitti torstaina, että Rowling tekee käsikirjoituksen elokuvaan, joka perustuu hänen kirjoittamaansa Fantastic Beasts and Where to find them -kirjaan.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirja julkaistiin vuonna 2001, ja se esiintyy myös oppikirjana Harry Potter -kirjasarjan opinahjossa, Tylypahkassa.

Elokuvaversio keskittyy oppikirjan kuvitteelliseen tekijään, Lisko Scamanderiin. Rowlingin antaman tiedotteen mukaan elokuva ei ole Harry Potter -sarjan jatko-osa tai kerro Harry Potteria edeltävästä ajasta, vaan kyseessä on laajempi katsaus taikuuden maailmaan. Elokuvan tapahtumat alkavat New Yorkissa 70 vuotta ennen Harry Potterin tarinan alkua.

Uutistoimisto AP:n mukaan tekeillä olevalle elokuvakäsikirjoitukselle olisi myös odotettavissa jatkoa.

Lähde: Yle.fi

4 kommenttia:

 1. Jee! Olen aikasta innoissani tästä. Ihmeotukset ja Huispaus kautta aikojen ovat ihania, humoristisia pikkuteoksia. Ehkä joistain Siuntio Silosäkeen tarinoistakin tulee leffoja... Luotan Rowlingiin käsikirjoittajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, mielenkiinnolla kyllä odotan millainen tästä tulee. Ja saisiko elokuvan luojat siihen samanlaisen taianomaisen maailman kuin Pottereihinkin :)

   Poista
 2. Hieman mietityttää miten tuosta kirjasta mitenkään saa elokuvan (ehkä elokuva kertoo Scamanderin seikkailuista joiden aikana hän keräsi tiedot taikaotuksista?) mutta olen kuitenkin innoissani! Jos Rowling käsikirjoittaa, ja siitä siis tehdään suoraan elokuva, eikä yritetä ahtaa 700 sivua kahteen ja puoleen tuntiin, niin sillä on mahiksia olla ihan hyväkin :) Potter-fani on tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä. Itse en ole koskaan ollut mikään hirmuinen Potter-fani, mutta leffat omistan ja aion kyllä tämänkin katsastaa jos valkokankaalle pääsee :)

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)