lauantai 7. syyskuuta 2013

Käärmeen lumoissa!

Ihan pakko oli tilata itselle tämä pokkari kun siinä on tuo upea kansikin! Samalla tässä kun odottelen kirjastosta lisää kirjoja, päätin tämän lukaista uudemman kerran. 

Ah, minä niin rakastan tässä Unnan ja Rufuksen kanssakäymistä. Olen melkein kateellinen meidän pikkuiselle oravalle hänen saaliistaan ;) Tämän pariskunnan välinen kommunikointi ja kipinöinti saa jokaisen tyttölapsen varpaat kipristelemään. 

Huomasinpas muuten, että Vikke oli ehkä tässä kirjassa ärsyttävämpi kuin tokassa osassa! Siitä on siis hyvää vauhtia tulossa siedettävä ;) Minä kyllä rakastuin kaikkiin hahmoihin jo tässä ekassa osassa, joten jatkoa ajatellen en voi kuin vaan rakastua heihin lisää ja lisää. Jokainen hahmo on niin uniikki ja erikoinen ettei niistä voi olla pitämättä.

Se huumori. Huhuh. Vaikka olen lukenut tämän jo kerran niin silti tämä jaksoi naurattaa edelleen. Repeilen oikeasti aina sille kohdalle kun kaverukset menevät tiirailemaan lampaita ja lukevat niitä nimiä siitä portin kyljestä. En tiedä onko joku lukiessaan pelkästään kohautellut kulmiaan tämän kirjan hassunhauskoille letkautuksille, mutta minuun huumori tehoaa aivan totaalisesti. Pitäneepä hommata toinenkin osa hyllyä koristamaan ;)

Ja se kuka ei ole tätä vielä lukenut, nyt kipin kapin lukemaan!

3 kommenttia:

 1. Munkin mielestä tää oli kiva kirja :) Odottelen kolmatta osaa, Harakanloukkua joka ilmestyy.... en muista edes :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oikealla on kirjasarjat. Sieltä löytyy ilmestymispäiviä ;)

   Poista
 2. iha parhaita! ootan niisitä kolmatta! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)