perjantai 5. huhtikuuta 2013

Loppukesän ja syksyn uutuuksia!

Kesän lopulla ja syksyllä tulee taas kasa kirjoja, jotka on päästävä lukemaan. Tässäpä niistä muutama:


KADOTETTUJEN SIELUJEN KAUPUNKI

(Varjojen kaupungit, osa 5)

Kuinka käy Claryn ja Jacen? Nythän on oikein kunnon herkkua luvassa kun tämä ilmestyy heinäkuussa ja heti seuraavassa kuussa päästään leffaan katsomaan Luukaupunkia.

Julkaisupäivä: 15.7
VEREN MUISTI

(The Southern Vampire Mysteries, osa 11)

Sookien työ- ja rakkauselämä ovat jälleen kerran uhattuina. Miten käy sankarittaremme? Loppu alkaa näidenkin kirjojen osalta häämöttää.

Julkaisupäivä: 26.7

VAPAUTETTU

(Yön talo, osa 8)

Zoey on palannut kuvioihin, mutta onko hän entistä ehompi? Miten Stevie Raen ja Refaimin kielletty tarina saa jatkoa? Tätä kirjaa odotan kyllä vesi kielellä!

Julkaisupäivä: 15.8

AIKA TAISTELUN JA TÄHTIVALON

(Karou, savun tytär, osa 2)

Kuinka käy Karoun ja Akivan? Onko heillä mahdollisuutta onneen lainkaan? Edellinen kirja jäi kyllä niin jännään kohtaan, että ei malttaisi jatkoa odotella!

Julkaisupäivä: 13.9

RAKASTAJA - VIHDOINKIN

(Mustan tikarin veljeskunta, osa 11)

He ovat kyräileet toisiaan jo useamman kirjan verran, mutta nyt on aika mennä sanoista tekoihin. Odotan todella kovasti Wardin kirjoittamaa poikarakkaus-kirjaa. Se on ehkä tämän vuoden kuumin tulokas!

Julkaisupäivä: 15.9
REQUIEM - RAKKAUS PALAA

(Delirium, osa 3)

Kuinka taistelu kärjistyy maailmassa, jossa rakkaus on kiellettyä? Edellisessä kirjassa Lena koki aika yllärin kirjan lopulla. Saas nähdä miten hän selviää siitä.

Julkaisupäivä: 20.9

KATEUS

(Langenneet enkelit, osa 3)

Jim Heron jatkaa taisteluaan pahuutta vastaan ja yrittää pelastaa hänelle annetut ihmissielut kuoleman synneiltä. Tehtävä ei ole helppo koska vastustaja on petollisen viekas.

Julkaisupäivä: 1.11

VERI KIELELLÄ

(The Southern Vampire Mysteries, osa 12)

Sookie on keskellä mysteeriä, jonka syyllinen näyttää olevan Eric. Lisäksi mukana kuvioissa ovat jälleen kerran hänen keijuserkkunsa.

Julkaisupäivä: 1.11

8 kommenttia:

 1. Kaikki nuo kuuluvat kyllä omallenikin pakko lukea-listalle. :D
  Mistäköhän sitä saisi vain tarpeeksi aikaa repäistyä, että ehtisi kaiken haluamansa lukea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin :D Itsellähän ei ole tällä hetkellä muuta kuin aikaa niin samahan tuo on lueskella niin paljon kun kerkeää :D

   Poista
 2. Saako kiljua? Mä en malta oottaa tuota Sielujen Kaupunkia.

  VastaaPoista
 3. Awww, en malttaisi odottaa! Luulin myös, että varjojen kaupungit- sarja olisi viime osaan päättynyt, mutta nyt koin hyvin iloisen yllätyksen. Paljon on odotettavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin trilogiahan se piti olla mut kirjailija päätti kirjoittaa siihen vielä kolme osaa lisää eli tuon suomennoksen jälkeen pitäs tulla vielä yksi kirja :P

   Poista
 4. Ihanaa kun Varjojen kaupungit- sarja jatkuu! Nii ja tää blogi on vaa yksinkertaisesti niin hyvä :-D ilman tätä blogia en olisi varmasti löytänyt niitä kaikkia ihania kirjoja ja kirja sarjoja. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Se on yksi parhaita sarjoja ;) Ihanaa kuulla, että blogi miellyttää. Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)