perjantai 1. helmikuuta 2013

Sara Shepard - Täydellinen

(Valehtelevat viettelijät, osa 3)

Hän tiesi liikaa. - A
Valehtelevat viettelijät tekevät kaikkensa, jotta A pysyisi hiljaa mutta salaisuudet ovat rumia ja vaikeita piilottaa. Arian perhe on hajoamassa, ja ikään kuin siinä ei olisi tarpeeksi hän joutuu valitsemaan kahden kuuman kundin välillä. Hanna yrittää tehdä Monan  synttäreistä koko Rosewoodin historian upeimmat. Emily tuntee olonsa outolinnuksi, jolla on traagisen vialliset vanhemmat, ja ainoa ihminen, joka hyväksyy hänet, saattaa kääntää kaikki häntä vastaan. Entä Spencer? Hän on krooninen poikaystävänvarastaja mutta hän ei ole koskaan ollut pettäjä - ennen kuin nyt. Täydellinen on yksityisbileet, joista et halua jäädä paitsi.

"En oikeastaan edes tiedä miksi luen näitä kirjoja koska minusta näiden kirjojen tapahtumat ovat vähän yksinkertaisesti kirjoitettuja omaan makuuni. Kai se on se uteliaisuus siitä, että miten kirjailija on alunperin kirjoittanut tarinan ennen sarjaa. Tässä kirjassa kyllä huomasi taas, että sarja ei noudata lainkaan kirjan kaavaa mikä toisaalta on parempi ainakin juuri tämän kirjan osalta koska en pitänyt lainkaan kirjan tapahtumista. Sarjaa voisi luonnehtia tämän kirjan jälkeen aika kesyksi. Plussaa siitä, että juoni ei jää yhden kirjan osalta junnaamaan paikalleen vaan eteenpäin mennään mukavassa tempossa ja jälleen kerran jokainen tyttö saa vuoronperään oman lukunsa, jossa käsitellään hänen ongelmiaan eikä kirjoiteta yhdessä luvussa ylettömästi kaikista koska sitten varmasti harjaantuneempikin lukija alkaisi kohotella kulmiaan. Tämä oli tällaista kevyttä viihdettä parille päivälle ja täytyy myöntää, että aion varmasti lukea jatkoakin vaikka tämä sarja ei suosikkeihin lukeudukaan millään muotoa ainakaan kirjoina."
ARVOSANA: 7

2 kommenttia:

  1. Millä tavalla sarjan juoni on kesy kirjaan verrattuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä oletko jo lukenut kirjan ja katsonut sarjaa miten pitkälle, mutta kyllä musta tässä kirjassa oli aika erilailla kuvattu jotkut tapahtumat kuten esimerkiksi Arian ja Ellan välit Byron-paljastuksen jälkeen ja Emilyn vanhempien reaktio tytön suuntautumiseen sekä Hanna sai aika paljon nöyryytystä kirjassa Monan puolelta toisin kuin sarjassa.

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)