perjantai 1. helmikuuta 2013

Blogistanian Globalia 2012


Blogistanian Globalia 2012 on kilpailu, jossa blogiinsa kirjoista kirjoittavat bloggaajat antavat äänensä omasta mielestään parhaille, Suomessa vuonna 2012 julkaistuille, alun perin ulkomailla ilmestyneille kaunokirjallisille teoksille. Kilpailun emännöi Kirjavan Kammarin Karoliina, jonka blogissa tulokset julkaistaan maanantaina 4.2.


Minun ehdokkaani:Tyttö peilissä - kirjan jälkeen epäilin suuresti tarttua tähän teokseen, mutta se kannatti! Kirja herätti mielenkiinnon ja sai varmasti monen lukijan miettimään omaa elämäänsä.2. Dadid Safier - Happy Family, 2 pistettä!

Huono karma oli niin loistava kirja, joten sen innoittamana tartuin tähän enkä kyllä katunut jälleenkään valintaani. Hauska ja omaperäinen kirja, joka sisältää myös ihan normaalin perheen arkipäivän ongelmia.Raikas tuulahdus jotain uutta ja ihmeellistä. Kirja jätti todellakin ainakin minut sellaiseen "mitä ihmettä tapahtui" - tunteen valtaan.

2 kommenttia:

  1. Oo, luulin olevani ainoa Yösirkusta äänestänyt, mutta ei sittenkään :) Kiva, että sinultakin irtosi sille piste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja mulla ei kauheasti ollut edes sellaisia aikuisten kirjoja joita tähän laittaa kun suurin osa on sitten luokiteltu nuorten kirjoiksi :D

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)