tiistai 18. syyskuuta 2012

Sara Shepard - Virheetön

Älä koskaan luota kauniiseen tyttöön, jolla on ruma salaisuus.

High schoolia käyvien Spencerin, Hannan, Arian ja Emilyn ystäväpiiri ei ole ollut ennallaan sen jälkeen, kun joukon johtaja Alison DiLaurentis kolme vuotta aiemmin katosi. Tytöillä on kuitenkin yhteinen salaisuus, jonka he ovat vannoneet pitävänsä hautaan asti...

Uhkaavat viestit jatkuvat, ja yksi kerrallaan ne pakottavat tytöt ratkaisuihin, jotka muuttavat heidän elämäänsä lopullisesti. Kuka voi tietää tämän kaiken heidän menneisyydestään, nykyisyydestään, tunteistaan - valheistaan?

Älä huokaise helpotuksesta. Se on ohi vasta, kun minä sanon niin.
- A


"Samoilla linjoilla mennään edellisen tuotoksen kanssa. Luvut ovat sopivan lyhyitä ja kertovat aina tarinaa joko Arian, Spencerin, Hannan tai Emilyn näkökulmasta. Tämän kirjan lukee suhteellisen nopsaan koska teksti on suhteellisen helppolukuista. Välillä ehkä hiukan vaivasikin se, että jotkut asiat sivuutettiin niin nopsaan. Nyt kun itse olen katsonut kaksi ekaa kautta ja vähän kolmatta niin ei voi olla vertaamatta kirjaa ja sarjaa keskenään. Siinä missä edellinen kirja meni aika samalla tavalla sarjan kanssa niin tässä tapahtuu aika paljon muutoksia. Sanoisin, että en ollut niin tyytyväinen kirjan tapahtumiin ja pidän enemmän sarjan versiosta. Tytöt ovat minusta paljon lapsellisempia kirjassa ja välillä heidän asenteensa jopa otti päähän joidenkin asioiden suhteen. Joskus sain tunteen siitä, että tätä kirjaa kirjoittaa oikeasti joku teinityttö. Ei ollut minusta ihan yhtä hyvä kuin edellinen, mutta seuraavaa osaa odotellessa."
ARVOSANA: 7½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)