sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Harry Potter - tiiliskivi!

Nyt ei ole kyllä hetkeen jaksanut paneutua kirjojen maailmaan, joten pyydän anteeksi tätä. Ilosaarirock alkaa olemaan puolessa välissä ja vanhalta alkaa kunto loppua. Ehkä ensi viikolla saisin luettua tuon viimeisen kirjaston kirjan loppuun ja voisin taas hengähtää. Tyhmänä kun tuli lainattua ihan sairas pino kirjoja.

Varasin jos aikaa sitten Harry Potter Legenda - kirjan Bookplussalta ja kun saapumisilmoitus tuli niin pitihän se käydä postista hakemassa. En vaan tiennyt sitä, että kyseinen opus painaa varmaan useamman kilon ja sivuja on yli 500!


Veikkaisin, että kyseisen opuksen kanssa vierähtää tunti jos toinen, mutta kun on kyse Potter-maailmasta niin ei ainakaan tylsää tule olemaan! Kirjassa siis kerrotaan miten Potter-kirjojen maailma tuotiin valkokankaalle aina ensimmäisestä leffasta viimeiseen. Se paljastaa elokuvanteon salat, todellliset sekä kuvitteelliset Potter-hetket.


Rattoisaa kesälukemista ;) Olihan tuo aika hintava kirja, mutta asiansa ajaa varmasti. Kannattaa tutustua!


2 kommenttia:

  1. voi että. ei olisi pitänyt katsoa tätä bloggausta. :D oon pitkään jo miettinyt ostaisinko kirjan omilla rahoillani vai odottaisinko jouluun asti, kun kirjalla sitä hintaa löytyy. nyt ku näitä kuvia katteli niin tekis mieli saada se heti käsiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, vaikutti todella upealta kun selailin vähän tuossa. Lukemaan en ole vielä ennättänyt. Tietää missä aika vierähtää rattoisasti :)

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)