torstai 5. syyskuuta 2024

Mustan tikarin veljeskunta tv-sarjaksi!

Saatan hiukan nyt olla fanityttöfiiliksissä. Kaikkien aikojen paras (ainakin minusta) romanttisen fantasian kirjasarja on tulossa tv-sarjaksi. Kauhulla toki odotan millainen sarja tulee olemaan ja saavuttaako se saman fiiliksen ja tunnelman kuin kirjat, mutta ei pidä maalailla piruja seinille.

Tietämättömille tiedoksi, että Mustan Tikarin veljeskunta-sarja on J.R.Wardin tuotosta ja se kertoo Caldwellissa asuvista vampyyrisotureista, jotka taistelevat kujien pimeydessä salaa ihmisiltä vihollisiaan lessereitä vastaan. Samaan aikaan romantiikka roihuaa ja roisit vitsit lentelevät puolin ja toisin. En muista miten monta kertaa olen nauranut ja punastellut näiden kirjojen kanssa. 

Oma suosikkini on tietenkin Zsadist ja ainakin kuvassa näyttelijä näyttää hyvin pätevältä rooliinsa. Iiihan kaikki näyttelijät eivät täysin vakuuta, mutta yllätyin positiivisesti kuitenkin. Annetaan heille mahdollisuus tuoda nämä loistavat hahmot "valkokankaalle".

Sarjan ensimmäiseen kirjaan sijoittuva (Dark Lover, Pimeyden rakastaja) kausi tulee olemaan noin 6 jaksoa (juorujen perusteella) ja jaksojen pituus on noin tunnin luokkaa. Sarjan tuottaa ja esittää Passionflix. Kuvaukset alkavat syyskyyssa 2024 ja sarjan on määrä nähdä päivänvalonsa kesällä 2025.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)