perjantai 3. helmikuuta 2017

Varjometsästäjiä tulossa!

Cassandra Claren Varjojen kaupungit -sarja keräsi laajan fanijoukon ja kuusiosaisesta kirjasarjasta tuli menestys. Alunperinhän tuon kirjasarjan oli tarkoitus olla trilogia, mutta se kasvoikin kuuteen kirjaan. Kirjoista seurasi elokuva, joka menestyi huonosti. Sen jälkeen tuli tv-sarja, joka on kirinyt jo toiselle kaudelle. Eniweis, jokainen tietää muut Cassien varjometsästäjien maailmaan liittyvät kirjat ja nyt faneja tullaan hemmottelemaan! Otava julkaisee tänä vuonna suomeksi The Dark Artifices -sarjan ensimmäisen osan Lady Midnight. Risingshadow kertoo julkaisun tulevan lokakuussa. Ihan mahtavaa!

Sarjasta tulee toinen osa englanniksi tänä vuonna ja kolmas ensi vuonna, herkkua siis tarjolla. Kirjasarjahan sijoittuu aikaan viisi vuotta Varjojen kaupungit-sarjan tapahtumista. Se kertoo Emma Carstairista on menettänyt vanhempansa ja yhdessä Parabatainsa Julianin kanssa hän sukeltaa keskelle demonien maailmaa. Mukana sopassa on myös Julianin veli, varjometsästäjät ja keijut. Ihan sika siistiä, että tämä saadaan suomeksi! Ah, vielä kun saisi Magnuksen muistelmat!

4 kommenttia:

 1. Riippuu varmaan myynnistä, päätetäänkö Magnusten muistelmat kääntää. Siis muiden kirjojen myynnistä. Itselläni on kyseinen kirja englanniksi, mutta en ole vielä lukenut.

  VastaaPoista
 2. Outoa, ettei Claren The Infernal Devices trilogiaa käännetä suomeksi, vaikka sekin kertoo varjomesästäjistä ja osa hahmoista jopa esiintyi Varjojen kaupungit kirjasarjassa.

  VastaaPoista
 3. Höh, miksei The Infernal Devicesia julkaista myös suomeksi?! Etenkin kun Infernal Devices ja Mortal Instruments liittyy niin vahvasti toisiinsa!!!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kysymys on kyllä toi, miksei Infernal Devicea olla julkaistu suomeksi, mutta tämä käännetään? En kyllä valita, aikalailla hyväähän tästä on puhuttu, pitäisi lukea asap tämäkin :D

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)