tiistai 7. helmikuuta 2017

Katselmuksia lukemisen lomassa

xXx - Return of Xander Cage

Ensimmäisestä leffasta se fanitus silloin alkoi. Vin Diesel on siitä asti ollut suosikkejani ja tykkään tosi paljon toimintapläjäyksistä. Leffasarjan toisessa osassa nähtiin Vin Dieselin sijaan Ice Cube, mutta kolmanteen Diesel palaa jälleen ja toimintaa on luvassa. Täytyy sanoa, että odotin vähän erilaista elokuvaa kuin mitä oli luvassa. Toimintaa ja äksöniä riitti, välillä vähän jopa yliampuvastikin. Xanderin apuun rientää pahiksia joiden kanssa hän alkaa selvittää vaarallisen rikollisjoukon toimia. Huumoriakaan ei tästä teoksesta puutu ja Vampyyripäiväkirjojen Nina Dobrev vetää kyllä mahtavan suorituksen tässä pätkässä. Tämän jälkeen jäi vähän pöllämystynyt fiilis, tämä pitää katsastaa uudelleen!

Passengers

Tästä onkin jo aikaa kun käytiin katsomassa tämä elokuva. Siinä oli mielenkiintoinen juoni ja hyvät näyttelijävalinnat. Odotin ehkä elokuvalta vähän toisenlaista juonenkulkua, mutta ei tuo huonokaan ollut. Elokuvan pääjuonena on siis avaruusalus, joka on matkaamassa maasta uudelle planeetalle, jossa ihmisillä on mahdollisuus aloittaa uusi elämä. Alus kantaa mukanaan satoja ihmisiä, jotka ovat keinotekoisessa koomassa. Matkaa määränpäähän on yli normaalin ihmiselämän. Reissun aikana sattuu kuitenkin pikkuinen vika ja Chris Pratt heräilee suunniteltua aiemmin, se mitä siitä eteenpäin tapahtuu, on halukkaisen selvitettävissä. Näyttelijät tekevät hyvät roolisuoritukset ja elokuvaa rullaillee suhteellisen hyvällä tempolla eteenpäin vaikka elokuvan miljöö onkin aika pelkistetty eikä tarjoa hirveästi erilaisia mahdollisuuksia elokuvaan. Kokonaisuudessaan elokuva jäi ehkä vähän latteaksi vaikka sillä olikin hienot hetkensä, pitänee kyllä silti katsastaa tämä uudelleenkin.

Bitten, 1. tuotantokausi

Netflixin tarjonta koukutti lopullisesti. Aloitin joskus katsomaan tätä sarjaa ja nyt sain viimein katsottua ensimmäisen kauden loppuun. Sarjahan kertoo siis ihmissusista. Tarinan keskiössä on lauma, joiden mailla alkaa tapahtua kummia. Ihmissudet ovat levottomia ja kostoa täynnä, siitä on kausi tehty. Erittäin viihdyttävä, joskin myös raaka ja surullinenkin, kaikkea sopivassa suhteessa ettei käy liian tylsäksi. Pakkohan se oli aloittaa seuraavaksi kausi putkeen, ei käy aika pitkäksi! Ehkei tämä sarja herätä suurinta fanityttöinnostusta, mutta viihdyttävä se on.

Extant, 1. tuotantokausi

Tämä kausi oli minulla digiboxilla pitkään ennen kuin sain aikaiseksi katosa. Televisiostakin siis tullut scifisarja kertoo naisesta, joka palaa 13 kuukauden soolotehtävältä avaruudesta... eikä hän tule yksin. Maailma on muuttunut, se on täynnä uutta teknologiaa ja roboteista tehdään entistä enemmän inhimillisiä. Kaikki on mahdollista. Pelkästään ehkä uteliaisuudesta tuli katsottua kausi koska se ei ole pitkä, genre ja juoni ei niinkään itseä sinänsä sykäyttänyt. Katsoihan tuon ainakin sen kerran.

Beauty and the Beast, 1.-2. tuotantokausi

Tätä sarjaa hypetetään ihan urakalla fanien taholta. Jokainen varmaan jo nimestä voi päätellä, että tässä on kyseessä vähän sellainen kaunotar ja hirviö-asetelma hiukan modernimpaan tyyliin. Musta sarjan näyttelijät on tosi symppiksiä, mutta jotenkin en saa tästä sarjasta kiinni. Ensimmäisellä kaudella vähän sellainen eipäsjuupas-meininki alkoi lähinnä tympimään, toisella kaudella se ehkä vähän laantui. Oikeastaan minusta tuntuu, että toinen kausi oli ainakin omasta mielestä parempi kuin ensimmäinen. Mutta joo, ei oikein ole tämä sarja sinänsä minun mieleeni vaikka kaikesta fantasiaan liittyvästä pidänkin. 

Witches of the East End, 1. tuotantokausi

Tämä oli kanssa yksi mikä piti boxilta katsastaa, jonka tallensin. Aloittelin tätäkin joskus aiemmin, mutta se jostain syystä jäi. Kuten nimi kertookin, kyseessä on tällä kertaa noitia. Ihan mielenkiintoinen asetelma ja juoni, päähenkilöiden taustat ovat myös erikoisia. Ihan viihdyttävä sarja sinänsä ja jäi jännään kohtaan, saas nähdä tuleeko joskus katsottua jatkoakin tälle, mikäli sitä nyt on luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)