lauantai 6. elokuuta 2016

Syksy tekee tuloaan!

Mihin tämä kesä on oikein hurahtanut? Täytyy sanoa etten saanut oikein mitään järkevää aikaiseksi jos ei lasketa mukaan parin päivän reissua helsinkiin. Puolustukseni kuitenkin täytyy sanoa, että ainakin tein 10op. opintoja kesän aikana tulevaa ajatellen, että ei tässä ihan olla laakereillaan maattu koko aikaa. Kesä on kyllä mielestäni ollut kiva kesäinen, kylmää on ollut vähemmän kuin odotin, joten ei valittamista. Vapaa-ajasta huolimatta olen laiskistunut lukemisen suhteen. Ehkä viime kevät vei opiskeluillaan mehut täysin. Ehkä minäkin heräilen tässä pikkuhiljaa kun pöydälle alkaa kasaantua kirja jos toinenkin. Siitä se pikkuhiljaa pienenee! Toivotaan, että laina-aika vaan riittää lukemiseen.

Viikko vielä lomaa jäljellä ja sitten olisi palattava taas sorvin ääreen. Ensi syksy näyttääkin huomattavan paljon löyhemmältä kuin viime kevät, joten lukuharrastuksellekin varmasi löytyy sitten enemmän aikaa. Mites teidän kesänne on mennyt? Oletteko lukeneet paljon kirjoja? Minkä kirjan ilmestymistä odottelette kovasti?

Rauhaisaa loppukesää ja tulevaa syksyä! Lukemisiin!

4 kommenttia:

 1. Kesä on mennyt mukavasti. Osallistuin kahteen lukumaratoniin ja etenin helmet lukuhaasteessa. Mukavaa loppukesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, oot selkeesti saanut luettua hirmuisen paljon enemmän kuin minä :D

   Poista
 2. Mä oon melkeen koko kesän viettänyt BDB-sarjan parissa ja ootan ihan innolla viimeisintä osaa!

  VastaaPoista
 3. Kesä on mennyt pitkälti lukiessa Terry Pratchettin Kiekkomaailma-sarjaa :3

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)