sunnuntai 28. elokuuta 2016

Katselmuksia!

Fear the Walking Dead

Jostain syystä en saanut yhtään kiinni alkuperäissarjasta kun katsoin sitä muutaman jakson, mutta tämä kolahti kyllä. Spinoff sijoittuu aikaan ennen suurta zombievallankumousta ja se keskittyy uusioperheen ympärille ja heidän selviytymistaisteluunsa verenhimoisia zombeja vastaan. Jotenkin mielenkiintoista ja karmaisevaa seurata kun tutusta ja turvallisesta ympäristöstä tuleekin vaaravyöhyke, jossa jokainen virheliike ja puraisu voi olla kohtalokas. Ensimmäisellä kaudella oli vain kuusi jaksoa, toisella kaudella niitä on jo 15 kappaletta. Kolmas kausi on suunnitteilla ensi vuodelle. Varmasti miellyttää ainakin zombiefaneja, jos veri ja epämuodostuneet raajat eivät aiheuta kauhistusta. Aion kyllä katsastaa tätä eteenpäinkin!


Kapteeni Amerikka 

Olen aina ollut sarjakuvasankarileffojen fani, mutta jostain syystä en ole koskaan saanut aikaiseksi katsottua näitä elokuvia. No nyt sain. Katsastin hiljattain The First Avengerin ja sen perään heti The Return of the First Avenger -elokuvan. Chris Evans on muutenkin ihan hirveän symppis näyttelijä, joten hänen taiturointiaan on ilo katsella. Pidin ainakin näistä kahdesta ensimmäisestä elokuvasta. Ensimmäinen loppui yllättävästi ja toinen jatkoi siitä mihin edellinen jäi, shokeeraavasti. Kiva oli huomata mukana muitakin tuttuja superhahmoja tai niiden viittauksia. Scarlett Johanssonin esittämä Black Widow on yksi omista suosikeista. Pitänee pian katsastaa myös se kolmas leffa!


Vikings, 4. tuotantokausi

En ole koskaan saanut mitään kamalia fanityttöilyn oireita tästä sarjasta, mutta silti sitä vaan tulee seurattua. Aloitin sarjan uudelleen katsomisen lähinnä siksi, että halusin nähdä tämän kauden. Siinä nimittäin nähdään suomipoijjaat Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen. Peter vetääkin oman roolinsa aika sulavasti ja hän on melko isossa roolissa kaudella, Jasperin tökkivä englanti herätti alkuun vähän huvitusta. Hän ei oikein onnistunut kuulostamaan viikingiltä, mutta annettakoon se anteeksi. Paria jaksoa vailla tämä kausi on katsastettu. Ehkä sitä jatkoakin on harkittava.


The 5th Wawe

Samannimiseen romaaniin perustuva scifipätkä tuo valkokankaalle mystisiä ulkoavaruuden olentoja, jotka järjestelmällisesti yrittävät päästä eroon ihmisistä. Sinnikäs Cassie (Chloë Grace Moretz) taistelee yliluonnollista vastaan ja yrittää löytää perheensä vaaralliseksi muuttuneella maaperällä. En ole kirjaa lukenut, mutta elokuvan katsottuani voisin ehkä kyllä harkita lukevani koska sen verran jotenkin mielenkiintoiselta tämä vaikutti. Toivottavasti elokuva saisi jatkoa koska haluan ehdottomasti nähdä lisää!


Scream Queens

Täydellisen pöhkö, sekava ja outo. Erittäin överiksi vedetty mustaa huumoria sisältävä teinisarja, jossa missään ei ole päätä eikä häntää. Sanoisin, että tästä sarjasta joko pidetään tai sitten ei pidetä, ei ole välimaastoa. Itse katsastelen tätä aina silloin tällöin jakson tai pari tallennuksesta enkä vieläkään oikein ole päässyt perille, että mitä ajattelen tästä sarjasta. Tämä vaatii kyllä täydellistä ennakkoluulojen ja aivojen narikkaan heittämistä, ei siitä muuten selviä hengissä alkuunkaan.


Blindspot

Sen pari jaksoa olen nyt katsastanut ja kolmas jakso odottaa katsomistaan. Hyvin mielenkiintoinen sarja naisesta, jonka FBI löytää keskeltä kaupunkia. Nainen ei muista mitään menneisyydestään, ei edes nimeään, mutta hänen kehonsa on tatuoitu täyteen erilaisia symboleja ja vihjeitä. Eniten epäilyksiä herättää FBI-agentti Kurt Wellerin nimi, joka on tatuoitu tuntemattoman naisen selkään. Kurt yhdessä muiden agenttien kanssa alkaa selvittää naisen tatuointien alkuperää ja näyttää siltä, että ne kertovatkin täysin omaa tarinaansa. 

1 kommentti:

  1. Itsekkin olen pitänyt Fear the Walking Dead;ta enemmän kuin alkuperäisestä. Tosin toisen kauden alkupuoliskon loppu oli hieman outu mutta silti katsastan kylläkin jatkon. Blindspot, Scream Queens ja Vikings eivät ole iskeneet. Tosin veljeni on nyt ollut kauhean innostunut Vikingstä :D hän ei yleensä katsele sarjoja. Joko tuo the 5th Wawe on elokuvissa, se kirja oli ihan ok, jatko-osia en ole lukenut mutta voisin kyllä nekin katsastaa. Voisimpa elokuvankin katsella jos se menee täälläpäin jossain.

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)