lauantai 23. huhtikuuta 2016

Pelastettu

(Yön talo, osa 12)

Annettuaan näkijänkiven Afroditelle ja antauduttuaan Tulsan poliisille Zoey on eristäytynyt ystävistään ja odottaa tuomiota. Neferet on vihdoin paljastanut itsensä kuolevaisille ja terrorisoi Tulsan asukkaita. Yön talon vampyyrit liittoutuvat poliisien kanssa ja keräävät yhteen kaikki voimavaransa, mutta Neferetin voi voittaa vain vampyyri, joka pystyy kutsumaan kokoon elementit ja käyttämään vanhaa magiaa. Ainoastaan Zoey omaa sellaiset voimat, mutta pystyykö hän auttamaan?

"Tähän teokseen oli pakko tarrata heti kun se tipahti postiluukusta. Nyt se on sitten ohi. Yön talon tarina päättyy ja vähän on ehkä haikea olo kun tätä tarinaa on tullut seurattua sen ensimmäisestä kirjasta asti hyvin aktiivisesti. Kaikki 12 kirjaa löytyy omasta hyllystä. Tarina on herättänyt kyllä monia tunteita aina ihastuksesta vihastukseen ja sillä on oma paikkansa minun fanilistallani. Tässä on vuosien aikana tykästynyt moniin mahtaviin hahmoihin ja juonenkäänteisiin, mutta mielestäni tämä viimeinen kirja oli vähän liian nopeasti ohi. Se käynnistyy hitaasti ja etenee loppukliimaksiin välillä ehkä vähän liiankin hitaasti, mutta sitten kun h-hetki koittaa niin kaikki onkin ohi ennen kuin kerkeää tajutakaan. Onhan tässä sarjassa kyllä omat huonot puolensakin, mutta silti jotenkin tykkään tästä sarjasta todella paljon. Aion ehdottomasti lukea koko sarjan uudelleen kunhan siihen liikenee tarpeeksi aikaa. Nyt on toistaiseksi sanottava hyvästit Zoeylle ja hänen nörttijengilleen."
ARVOSANA: 8-

3 kommenttia:

 1. minusta tuntuu, että kaikki tämän sarjan kirjat etenevät hitaasti melkein loppuun ja sitten lopuksi kaikki tapahtuu pikakelauksella. Ei sillä, etten pitäisi näistä kirjoista mutta sellainen olo näistä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä olisi saanut sarjasta lyhyemmän ja ytimekkäämmän jos olisi poistanut turhaa sieltä välistä :P

   Poista
 2. Mulla on kans koko tää sarja ja just luen tätä viimistä. On ehkä vähän turhaan pitkitetty sarja, mut hyvä kuitenki

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)