lauantai 23. tammikuuta 2016

The Shannara Chronicles!

HBO tuo fantasian ystäville katsottavaksi kokonaan uudenlaisen sarjan. Ensimmäinen kausi starttasi 6.1.2016 ja se perustuu Terry Brooksin kirjasarjaan. Ensimmäinen kausi pohjautuu kirjasarjan toiseen osaan nimeltään "Shannaran druidi".

Tuhansien vuosien päähän tulevaisuuteen sijoittuva tarina seuraa kolmea sankaria, ihmisen ja haltian hybridiä Wiliä, haltiaprinsessa Amberlea sekä ihmisvaeltaja Eretriaa. Yhdessä he yrittävät pysäyttää pahan demoniarmeijan, joka pyrkii tuhoamaan maailman.

Sivilisaatiomme tuhoutumisen jälkeen Maa on jakautunut neljään alueeseen, joiden asukkaisiin lukeutuu haltioita, kääpiöitä, peikkoja, tonttuja ja ihmisiä. Keskiössä on Shannaran suku, jonka jälkeläisillä on taikavoimia sekä suuri rooli maailman tulevaisuuden muovautumisessa.

Tarinan alkaessa vuosien ajan kurissa pysyneet pimeän voimat alkavat paeta. Kun nuori haltiaprinsessa Amberle, Shannaran suvun viimeinen jälkeläinen Wil ja ihmisvaeltaja Eretria oppivat, että ainoastaan he pystyvät pysäyttämään pimeän voimat, he muodostavat epävakaan liittouman. Näennäisen mahdottoman tehtävänsä aikana kolmikko löytää itsestään uutta voimaa, kun he ylittävät pelkonsa ja antautuvat kohtaloilleen.

Näyttelijäkaartiin lukeutuvat Poppy Drayton (Amberle), Austin Butler (Wil Ohmsford), John Rhys-Davies (Eventine), Ivana Baquero (Eretria) ja Manu Bennett (Allanon). Sarjan vastaavina tuottajina ja showrunnereina toimivat Alfred Gough ja Miles Millar (Spider-Man 2 – hämähäkkimies, Smallville). Vastaajia tuottajia ovat myös Jon Favreau (Iron Man -elokuvat), Jonathan Liebesman (Teenage Mutant Ninja Turtles), Terry Brooks ja Dan Farah.

Lähde: www.dome.fi

Itse olen nyt katsonut neljä ensimmäistä jaksoa ja voin sanoa, että olen koukussa! Visuaalisesti todella upea sarja tuo mukaan jännittävän juonen ja värikkäät hahmot, jotka jaksavat ihastuttaa ja vihastuttaa. Aion takuulla seurata tätä sarjaa jatkossakin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)