tiistai 22. joulukuuta 2015

Black Dagger Legacy

(Mustan tikarin perilliset)

J. R. Wardin Mustan tikarin veljeskunnan vampyyrit ovat niittäneet suosiotaan fanien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Nyt on aika laajentaa perspektiiviä ja niinpä kirjailija loi aivan uuden maailman sotureiden rinnalle. Perilliset uppoutuvat vampyyrimaailman "sivullisiin", jotka käyvät omaa sotaansa, niin hyvässä kuin pahassa. Luvassa on jälleen kuumia kohtauksia, romantiikkaa ja vaaroja - tyypilliseen kirjailijan tyyliin!Kirjat:
1. Blood Kiss (suom. Verisuudelma, 2016)
2. Blood Vow (suom. ?)
3. Blood Fury


Verisuudelma

Kuninkaan ensimmäisen neuvonantajan tytär Paradise haluaa paeta aristokraattisen nuoren naisen elämää. Mutta miten? Liittymällä Mustan tikarin veljeskunnan koulutusohjelmaan! Hän haluaa löytää itsensä ja oppia puolustamaan itseään, mutta kohtaa karmeita vastoinkäymisiä. Koulutus osoittautuu äärettömän vaikeaksi ja muut koulutettavat tuntuvat melkeinpä vihollisilta. Puhumattakaan siitä, että koulutuksen vastuuhenkilö tuntuu olevan todellinen ongelmatapaus.

Paradise rakastuu luokkakaveriinsa Craegiin, jota hänen isänsä ei ikinä hyväksyisi, mutta joka on juuri sellainen kuin pitää. Kun väkivalta uhkaa repiä hajalle koko koulutusohjelman, eroottinen jännitys nuorten välillä vain kasvaa. Paradisea testataan tavoilla, joista hänellä ei ole ollut aiemmin aavistustakaan. Onko hän tarpeeksi vahva löytääkseen oman voimansa?


"Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun on päässyt sukeltamaan Wardin vampyyrien maailmaan, joten tämä kirja tipahti postiluukusta kuin tilauksesta. Paradise oli jo aiemmassa kirjassa melko mielenkiintoinen hahmo ja Craegin pilkahdus aiemmin herätti halun saada tietää hahmosta lisää. Hihittelin varmaan kuin pikkutyttö tätä lueskellessa koska tämä herätti taas sen fiiliksen kuin lukisi sarjan ensimmäistä kirjaa uudelleen. Kirja ei ole yhtä paksu kuin pääsarjan teokset ja olisin mieluusti lukenut koko kirjan verran päähenkilöistä, mutta mukaan oli mahdutettu myös Butchin ja Marissan välistä tarinaa. Ei siinä, olihan sekin ihan mielenkiintoista, mutta kyllä Paradise kiinnosti eniten. Ja ah niin ihana Craeg. Huomasin pariin otteeseen myös nauravani ääneen tätä lukiessa. Huumoriakin siis riitti kaikkien kuumien tunteiden ja jännittäviän tapahtumien lisäksi. Tottakai BDB-fanina olen todella innoissani, että saatiin tällainen sivusarja myös mukaan koska en vaan voi lakata rakastamasta tätä maailmaa kaikkine sen ihanine vivahteineen ja välillä vähän outoine tapahtumineen. Epätäydellisen täydellistä, ettenkö sanoisi!"
ARVOSANA: 9- 


Verivala

Kokelaat jatkavat treenaamistaan Veljeskunnan harjoituskeskuksessa valmistautuakseen sotaan lessereitä vastaan. Taistelut ovat kuitenkin viimeinen asia Axen mielessä. Tuntiessaan edelleen syyllisyyttä isänsä kuolemasta, hän huomaa tuntevansa vastustamatonta vetoa Paradisen kiehtovaan aristokraattiseen serkkuun Eliseen. Myös Elise tuntee vetoa vampyyriurokseen, etenkin kun heidät heitetään yhteen epätavalliseen tilanteeseen ja naaraan on päätettävä voiko hän luottaa Axeen selvittäessään siskonsa mystis kuolemaa.

Sillä välin Maryn ja Rhagen haaveena on adoptoida orpo Bitty... kunnes kuvioon astuu mukaan nuori mies, joka väittää olevansa lapsen verisukua. Tilanne uhkaa repiä koko perheen hajalle lopullisesti.

1 kommentti:

  1. Äh,milloinkohan tuo verivala tulee suomeksi....ei millään malttaisi odottaa;)
    Onneki marraskuussa tulee se Peto!

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)