maanantai 12. lokakuuta 2015

Varjometsästäjät tulevat!

Nyt on julkaistu yli 7 minuutin sneak peek Shadowhunters-sarjasta. Sarja saa ensi-iltansa 12.1.2016 ABC Familylla. Ja mikäli joku ei vielä tiennyt niin sarja perustuu Cassandra Claren The Mortal Instruments-kirjasarjaan.

Ja välikommenttina myös, että G.R.R. Martinin luomasta novellista ollaan tekemässä myös tv-sarjaa. Se kertoo ihmissusista! Jännää!

6 kommenttia:

 1. Kaikki fantasiasarjat kiinnostaa. Sulla on muuten ihana banneri!

  VastaaPoista
 2. Näiden klippien perusteella taidan kyllä enemmän arvostaa elokuvaa. Klippien perusteella sarja on melko kiiltokuvamainen. Kaikki näyttelijät näyttävät upeilta ja kaiken päällä tuntuu olevan niiden amerikkalaisen TV-sarjojen tunnelma, jotka eivät minua jaksa kiinnostaa. Elokuva oli mukavan rosoinen, siinä oli oikean elämän makua. Saa nähdä, tutustunko sarjaan enempää.

  Minua kyllä huvittaa, että kun aikoinaan piirsin Magnuksesta fan artia, käytin Harry Shum Jr.ää mallina, ja nyt hän oikeasti näyttelee Magnusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta suurin osa hahmoista ehkä sopii paremmin rooleihin toisin kuin elokuvassa, mutta esim. Hodge on minusta liian nuori ja leffan Magnus oli parempi kuin Harry, sori vaan :P MUTTA ei nyt vielä tuomita, katsellaan millainen sarja on. Minulla vaan on sellainen kutina, että ei tulla näkemään koko kirjasarjaa tv-sarjankaan muodossa.

   Poista
 3. Olenko ainoa jota ärsyttää suunnattomasti näyttelijöiden vaihto.. Rakastun Jamie Campbell Bowerin Jaceen niin suunnattomasti, enkä voi hyväksyä uusia näyttelijöitä ollenkaan, vaikka haluiaisinkin.. Myös Lily Collins on korvaamaton.. !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuu ärsytti aluks, mutta sit se ketutus on kaikonnut. Vaikkakin mua ärsyttää Luken ja Magnuksen kohtalo.

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)