perjantai 25. syyskuuta 2015

Syksyn pimeissä illoissa...

Opiskelua pukkaa ja kirjapino sen kun kasvaa. Silti olen ennättänyt katsastamaan muutaman leffan iltojen ratoksi.

The Avenger - Age of Ultron

Olen tykästynyt kauheasti Marvelin elokuviin vaikka en olekaan kaikkia Marvelin leffoja vielä katsonutkaan. Avengersin eka osa oli todella hauska ja toiminnallinen, joten pitihän se saada hyllyyn myös toinen osa. Kakkososa käynnistyy ehkä vähän tahmeasti, mutta taattua toimintaa on luvassa. Huumori kukkii ja katsoja saa tietää muutamia uusia juttuja tutuista supersankareista. Ainakin itselle tuli uusina asioina kun en ole sarjakuvia lukenut. Leffan pahis oli vissiin ihan uskottava kaikessa omituisuudessaan kun pääsi kummittelemaan uniinkin. Ihan katsomisen arvoinen leffa vaikka ei yllä mielestäni ensimmäisen tasolle. Leffan loppu vihjaa jatko-osaa.


Night at the Museum - Secret of the Tomb

Kolmas museo-leffa loikkaa pitkän ajan päähän edellisestä koska tutun yövartijan poika on kasvanut teini-ikään ja koettelee isukin hermoja. Museossa kuhisee edelleen, mutta mystinen laatta joka herättää paikan öisin henkiin, uhkaa lopettaa tehonsa. Edessä on matka tuntemattomaan ja uusiin seikkailuihin. Mukana nähdään uusia historian hahmoja sekä aina yhtä hauska Rebel Wilson. Hugh Jackman tekee elokuvassa roolin omana itsenään enkä voinut olla nauramatta Wolverine-viittaukselle. Hauska koko perheen elokuva joka nostaa suupielet ylöspäin. 


Cinderella - Tuhkimo

Disneyn rakastettu elokuva herää henkiin. Pääroolissa nähdään Tuhkimona Lily James ja hänen ilkeänä äitipuolenaan vakuuttavan ärsyttävä Cate Blanchett. Prinssinä nähdään Game of Thronesistakin tuttu Richard Madden. Piirrettyä melko hyvin mukaileva elokuva on täynnä taianomaista hohtoa. Ehkä välillä jopa hiukan kliseinen Tuhkimo ei kuitenkaan käy liiaksi hermoille. Erikoisena valintana haltijakummin roolissa on Helena Bonham Carter. Ihan viihdyttävä koko perheen pläjäys vaikka ei suosikkielokuviin lukeudukaan. 


Ja lisäksi teinpäs erikoisen bongauksen netistä: Netflixillä alkaa lokakuussa uusi yliluonnollinen draamasarja joka kertoo noidista. Sarjan nimi on Salem ja ainakin trailerin perusteella melko jännittävä tulee olemaan! Voit katsastaa trailerin täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)