torstai 3. syyskuuta 2015

Syksyiset terveiset!

Niin se syksy vaan tulee! Ensin oli ihanat helteet ja nyt mittarissa pällöttää syyskuisina aamuina +6 astetta. En kiellä, olen ehdottomasti enemmän kesäihmisiä. Rakastan lämpöä ja aurinkoa, syksy on ollut itselle aina vähän masentavaa aikaa. 

Suuri anteeksipyyntö etten ole ollut kauhean aktiivinen blogissa kuukauteen. Toinen lukukausi starttasi koulussa ja se on täynnä lääkärin luentoja, sisätauteja, neurologiaa, kliinistä lääkeaineoppia ja vaikka sun mitä. Sanomattakin selvää siis, että lukeminen tulee vasta toisena kotitehtäväpinon jälkeen.

Yöpöydälle on kasaantunut tällä hetkellä neljä kirjaa joista työn alla itse asiassa on E L Jamesin Grey koska sillä on vain 2 viikkoa laina-aikaa. Saas nähdä ennätänkö lukea! Lisäksi sain kaksi kirjaa luettavaksi ja arvosteltavaksi. Neljäntenä "ylimääräisenä lukemisena" on englanninkielinen Yasmine Galenornin Changeling. Olen hyvin katkera ettei tuohon sarjaan tullut kuin yksi suomennosta koska pidin siitä kovasti joten tilasin heräteostoksena sarjan toisen osan enkuksi. Tuohan on tollainen pokkari eikä kovinkaan pitkä ja vaikealukuinen joten josko urakasta selviäisi jossain vaiheessa ;)

Suuri kiitos kaikille blogissa vieraileville ihmisille. Toivottavasti löydätte paljon kivaa luettavaa myös täältä ja tulette uudelleenkin vaikka nyt onkin vähän tällainen hiljainen vaihe menossa. 

Aurinkoista syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)