lauantai 30. toukokuuta 2015

J. R. Ward - Kuolematon

(Langenneet enkelit, osa 6)

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli, jolla on kovettunut sydän, ja demoni, jolla on kaikki menetettävänään, käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Langenneet enkelit -kirjasarjan loppunäytöksessä syntinen maailma kohtaa pelastuksensa - mutta millaisen pelastuksen? Vastahakoinen ihmiskunnan pelastaja, langennut enkeli Jim Heron, on vakaasti päättänyt suojella helvetistä vapauttamaansa viatonta Sissyä, vaikka se heikentääkin hänen mahdollisuuksiaan peitota demoni Devina. Enkelin pitäisi myös pelastaa ihmiskunta, ja tämä onkin hänen suurin haasteensa koskaan...

"Niin se on tämäkin sarja tullut tiensä päähän. Pidin kyllä kirjoista todella paljon vaikkakin näistä ei tullut samanlaista innostusta ja fiilistä kuin BDB:tä lukiessa. Jim oli päähahmona loistava kuten myös Ad ja Eddie. Pidin näistä kolmesta todella paljon. Tämä viimeinen kirja ei ollut yhtä pitkä kuin aiemmat osat ja tätä lukiessa tuntui, että sivut vaan kuluivat kulumistaan ja ennen kuin tajusinkaan, olin lukenut kirjan loppuun. Pidin tästä osasta paljon ja nimenomaan Sissystä ja Jimistä, ja heidän välisestä kanssakäymisestä. Sissystä kasvoi jotenkin salakavalasti naiivin tytön sijaan nainen joka ei pienestä hätkähdä. Kirjaan oli upotettu pari ylläriä juonen muodossa ja olin entistä tyytyväisempi kirjaan kun sain sen loppuun. Hyviä kirjoja kaikenkaikkiaan ja mielenkiintoinen juoni ollut alusta asti. Varmasti moni joka lukee Wardin muita tuotoksia tykkää myös näistä. Melkein tulee ikävä noita karskeja enkeleitä, mutta ainahan nämä voi lukea uudelleen jos siltä tuntuu!"
ARVOSANA: 8½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)