tiistai 10. maaliskuuta 2015

Langennut

(Fallen)

Lauren Katen neliosainen sarja puhkuu romantiikkaa ja mystisyyttä. Lucen epäillään tehneen jotain peruuttamatonta ja rangaistuksena hänet lähetetään tarkoin varjeltuun sisäoppilaitokseen jossa kaikki oppilaat tuntuvat olevan hiukan erikoisia. Tietenkin kuvioihin astuu mysteerinen poika joka vetää Lucea puoleensa kuin hunaja mehiläisiä. Salaperäisessä Danielissa on jotain erikoista...

Suuren suosion saavuttaneen sarjan ensimmäinen kirja saa elokuvansa vuonna 2017. Elokuvan tuottaa Disney ja sen pääosissa nähdään Addison Timlin, Jeremy Irvine ja Harrison Gilbertson.Kirjat:

1. Fallen (suom. Langennut, 2017)
2. Torment (suom?)
3. Passion
4. Rapture
5. Unforgiven

Fallen in love - Langenneen maailmaan sijoittuva tarina.


Langennut

Mitä jos elämäsi rakkaus olisi hän, jota et voi saada?

Luce Pricen epäillään sytyttäneen tulipalon, jossa hänen poikaystävänsä kuoli, ja rangaistukseksi hän joutuu tiukan vartioinnin sisäoppilaitokseen, missä kaikki muut oppilaat vaikuttavat sosiopaateilta. Uudessa koulussa Luce kohtaa Danielin, arvoituksellisen, etäällä pysyttelevän pojan, joka vetää tyttöä puoleensa kuin magneetti.

Luce haluaa selvittää Danielin mysteerin hinnalla millä hyvänsä. Totuuden tavoittelu vie hänet osalliseksi sielua ravistelevaan draamaan, eikä mikään ole enää sitä miltä näyttää...

"Tätä sitä kovasti hypetettiin ja odotettiin, suomennos siirtyi ja siirtyi siirtymistään, elokuvasta huhuttiin ja sen pitäisi tulla ulos tänä vuonna, mutta silti sitä ei näe missään uutisista. Mainoskikka? En tiedä. Vihdoin kuitenkin minäkin sain tämän kirjan hyppysiini. Odotin kyllä vähän jotenkin jännempää ja koukuttavampaa tarinaa, mutta omalta osalta tämä jäi kyllä aika laimeaksi. Useaan otteeseen tätä lukiessa minulle tuli mieleen jokin muu kirja, niin paljon oli vähän samanlaisia vaikutteita. Ideana kyllä ihan hyvä, mutta minusta tämä juoni vähän lässähtää kuin pannukakku loppua kohden. Kirjassa oli mielestäni kuitenkin aika paljon kivoja ja hauskojakin hahmoja, joista pidin. Kuitenkin Lucen pakkomielle Danieliin oli vähän ehkä surkuhupaisaa luettavaa. En tiedä, kyllä tämän sen kerran luki vähän silleen kieli poskella, mutta ei ainakaan itseä hirveästi vakuuttanut. Jos niitä jatko-osia tulee niin voisihan ne kyllä lukaista."
ARVOSANA: 7+

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä kirjalta! Pitänee varmaan hankkia omaan hyllyyn sitten kun ilmestyy :)

    VastaaPoista
  2. Ilmestyy vasta lokakuussa

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)