keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Twilight - uutisia!

Twilightin faneille on nyt tiedossa mahtavia uutisia! Lionsgate nimittäin ilmoitti uudesta kampanjasta nimeltään "The Storytellers – New Creative Voices of The Twilight Saga!" Eli vapaasti suomennettuna "Tarinankertojat - Twilight - saagan uudet luovat äänet." Ja tämä tarkoittaa sitä, että Stephanie Meyer on antanut siunauksensa lyhytelokuville joita tehdään Twilight-maailmasta!

Lionsgate yhdessä Stepenie Meyerin, Facebookin, Women in Filmin sekä Tongalin kanssa ovat perustaneet kampanjan jonka tavoitteena on tehdä sarja lyhytelokuvia Twilightin maailmasta joiden ohjaajina nähdään naisia.

Huhujen mukaan kaartissa olisi mukana Meyerin lisäksi Bellana tunnettu Kristen Stewart, Twilight - elokuvan ohjaaja Catherine Hardwicke, Titanicista tuttu Kate Winslet, Oscar-voittaja Octavia Spencer, Emmy-palkittu näyttelijä Julie Bowen, Women in Filmin presidentti Cathy Schulmanand sekä Frozen - elokuvassa ohjaajankin pallilla istunut Jennifer Lee.

Kampanjan monivaiheinen kilpailu kulminoituu siihen, että halukkaiden joukosta valitaan viisi naista ohjaamaan Twilight-lyhytelokuvia. Elokuvat saavat ilmeisesti ensi-iltansa Facebookissa.

Lionsgate kertoi hankkeen sisältyvän Meyerin Twilight saagan viralliseen käsikirjaan (The Twilight Saga: Official Illustrated Guide), jossa nähdään laaja kirjo hahmoja. Voisimme saada esimerkiksi lyhytelokuvan Victorian ja Heidin tapaamisesta Voltureiden kanssa tai siitä kuinka Renee Higginbotham rakastui Charlie Swaniin. Tai millaista on ollut kun J. Jenks tapasi Jasperin. Tai millainen tilanne oli päällä kun Sam jätti Leahin Emilyn takia. Tai kenties jonkinlainen tarina Carlislesta ja Esmestä?

Tämän hetkisten tietojen mukaan Twilight-tarinoista tutut näyttelijät eivät ole palaamassa rooleihinsa (miten me sitten saadaan oikeanlaisia tarinoita?), mutta faneilla on mahdollisuus nähdä "valkokankaalla" ennennäkemättömiä kohtauksia Twilight-maailmasta. 

HIENO UUTINEN! Vaikkakin minulle jäi nyt vähän auki se, että miten elokuvat toteutetaan jos niissä on faneille tuttuja hahmoja jotka nähtiin myös elokuvissa. 

1 kommentti:

Kiitoksia muistamisesta ;)