torstai 22. toukokuuta 2014

Sara Shepard - Haluttu

(Valehtelevat viettelijät, osa 8)

Kolme pitkää vuotta Hanna, Spencer, Aria ja Emily ihmettelivät, mitä oikein tapahtui yönä, jolloin heidän paras ystävänsä Alison katosi. Nyt kun kaikkeen on lopulta saatu selvyys, he voivat unohtaa koko kamalan episodin. Tai niin he luulevat.

Kaikilla tarinoilla ei ole onnellista loppua, varsinkaan kun neljä valehtelevaa viettelijää ovat tehneet niin paljon pahojaan. Tulevatko tytöt saamaan kaiken, mitä ovat halunneet? Eivät, sikäli kuin se minusta riippuu. – A 

"Nyt on taas koluttu valehtelevien viettelijöiden salaisuuksia ihan urakalla vähälle aikaa. Tässä kirjassa putosi kyllä melkoinen pommi lukijan silmille vaikkei sinänsä yllätyksenä tullutkaan jos vähän osaa päätellä. Kaksoissisko - juttu kyllä löi niin tyylikkäästi yli ja oli niin älytön ettei mitään rajaa, aivan kuin kirjailijalta olisi alkanut loppua jutut kesken ja piti tekaista jotain todella nopsasti tarinan loppuun. Lisäksi loppu oli muutenkin sellainen jotenkin laimea ja itsestään selvä ja kaikki olivat taas niin ihkuonnellisia. Loppukirjoitusta lukiessani huomasin, että tämän vissiinkin piti olla sarjan viimeinen osa, mutta kyllähän noita jatko-osia on putkahdellut jo enemmän tai vähemmän englanniksi ja kysymys kuuluu miksi ihmeessä? Eikö tarinan olisi voinut jättää tällaiseksi eikä keksiä siihen lisää kaikkea koska monesti se pilaa alkuperäisen asetelman täysin. Noh, ei heitetä vielä kirvestä kaivoon. Mielenkiinnolla tsekkaan seuraavankin osan ihan sen takia, että tiedän mitä kirjailija on grand finalen jälkeen keksinyt kirjoittaa toiset mokomat määrät."
ARVOSANA: 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)