perjantai 30. toukokuuta 2014

J. R. Ward - Riivaus

(Langenneet enkelit, osa 5)

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli, jolla on kovettunut sydän, ja demoni, jolla on kaikki menetettävänään, käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Cait Douglass on juuri saanut särkyneen sydämensä parannettua, kun hänen tielleen osuu kaksi aistikasta miestä. Nämä miehet repivät Caitia ja tämän sydäntä eri suuntiin, eikä Cait tiedä mihin suuntaan lähtisi – ja minkälaisia kohtalokkaita seuraamuksia hänen valinnallaan saattaa olla.
 

Langennut enkeli Jim Heron puolestaan valmistautuu sotaan, mutta hän on vaarantaa kaiken tekemällä sopimuksen paholaisen kanssa. Heronin pakkomielle viattomaan, Helvettiin joutuneeseen olentoon on saattaa hänet sivupolulle pyhästä tehtävästään…

"Tässä kirjassahan kuviot alkaa mennä jo mielenkiintoiseen suuntaan kun kuvaan astuu kolmiodraamaa ja joutuu vähän miettimäänkin, että mikäs tässä on jutun juju ennen kuin yllättäviä juttuja paljastuu kirjan loppu puolella. Itseasiassa juonessa tapahtuu useampikin yllättävä ja merkittävä käännös tässä kirjassa, joka oli kyllä jotenkin todella mielenkiintoinen lukukokemus kun mietitään päähenkilöitä, helvetistä palaavaa kaunotarta ja Jimiä, jolla tuntuu olevan pallo ihan kunnolla hukassa sielujen ja oman elämänsä kanssa. Pidin tämän kirjan päähenkilöistä ja niissä oli jokaisessa sitä omaa särmäänsä kun taas Devina ärsytti entistäkin enemmän. Rasittava hahmo. Olen kyllä innokas tietämään mitä jatko tuo tullessaan koska tämä jätti jännittäviä asioita niin paljon auki. Ihan kuin Ward olisi päättänyt pudottaa kerralla kaikenlaista infoa lukijoidensa niskaan ihan kiusallaan. Tämä sarja tuntuu jotenkin paranevan kirja kirjalta ja sanomattakin selvää, että jään odottamaan seuraavaa suomennosta malttamattomana."
ARVOSANA: 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)