tiistai 15. huhtikuuta 2014

J. R. Ward - Hurma

(Langenneet enkelit, osa 4)

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli, jolla on kovettunut sydän, ja demoni, jolla on kaikki menetettävänään, käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Caldwellilläislehden toimittaja Mels Carmichael kokee elämänsä järkytyksen, kun hän törmää autollaan tuntemattomaan mieheen paikallisen hautausmaan edustalla. Mies menettää muistinsa, ja Mels alkaa tutkia miehen taustaa, vain huomatakseen olevansa pian paitsi historian, myös intohimon pauloissa… Ja kun miehen muisti alkaa palautua, ymmärtävät he molemmat olevansa keskellä enkelien ja demonien välistä sotaa.

"Nyt kun alkoi tursuamaan kirjaston kirjoja ovista ja ikkunoista niin piti laittaa Lohikäärmetanssi syrjään ja pienentää pinoa vähän tässä välissä. Hurma on jälleen kerran taattua Wardin laatua. Ei niin loistavaa kuin BDB, mutta jotenkin tuntee olevansa samassa maailmassa ja se on kotoista. Hahmot eivät ole tähän mennessä päässeet niin lähelle sydäntäni kuin kirjailijan toisessa sarjassa, mutta viihdyn kyllä näiden kirjojen seurassa siitäkin huolimatta, että nämä eivät herätä samanlaista innostusta kuin sisarsarjansa. Tässäkin oli mielenkiintoinen kokoonpano uusia hahmoja ja tarina oli mielenkiintoinen mitä nyt jotenkin huvitti parissa kohtaa juonen kulku. Lisäksi en voi käsittää miten joku ihminen voisi rakastua toiseen muutamassa päivässä?! No, ehkä minä välillä ajattelen liikaa. Yleensä heitän näiden hömppäkirjojen kanssa aivot narikkaan ja nautin vaan pöhköstä tarinasta ja niin kävi nytkin muutamia pieniä huvituksia lukuunottamatta. Kirjan lopulla alkoikin taas tapahtua ja mielenkiinnolla jään odottelemaan miten enkeli ja paholainen pääsee "sopuun" keskenään. Ehdottomasti aion lukea seuraavankin osan!"
ARVOSANA: 8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)