perjantai 6. joulukuuta 2013

Maya Banks - Kuume

(Henkäys, osa 2)

Gabe, Jace ja Ash ovat rikkaita ja vaikutusvaltaisia liikekumppaneita. Kaikki, mitä he suinkin keksivät, on heille tarjolla. Jacen intohimon kohde yllättää jopa hänet itsensä...

Jace ja Ash ovat tottuneet jakamaan kaiken - myös naisensa. Tavattuaan Bethanyn Jacen mieli muuttuu. Mustasukkaisuus ja omistuksen halu, jotka olivat Jacelle aiemmin tuntemattomia vaivaavat häntä. Yllätyksekseen hän ei halua jakaa Bethanya Ashin kanssa. Uusi tilanne aiheuttaa eri puraa ystävysten välillä ja vaarantaa pitkään jatkuneen ystävyyden. Mutta Jace on päättänyt, hänen on saatava Bethany itselleen ja vain itselleen.

"Toiseen osaan oli päästävä käsiksi koska pidin paljon ekasta, mutta tämä jäi kyllä sen varjoon. Jace ei ollut muutenkaan alkujaan kiinnostavin hahmo, joten liekö se tehnyt tehtävänsä. Tässä jotenkin juoni tuntui taas hukkuvan turhuuksien alle vaikka olihan tässä kiintoisia elementtejä Bethanyn puolelta. Jotenkin tuntui, että parin suhde vaan eteni liian nopeaan ja varsinaisia ongelmia ei edes oikeastaan ollut. Kirja keskittyi oikeastaan vähän niinkuin "ei mihinkään". Tässä myös hiukan häiritsi muutamat todella tyypilliset kliseet, joita tämän tyypillisessä kirjallisuudessa on pilvin pimein. Eli jotenkin kirja tuntui todella pitkältä lukukokemukselta enkä meinannut päästä eteenpäin millään. Lukihan tämän sen kerran vaikkei kai olis ollu niin väliksikään."
ARVOSANA: 7-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)