sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sylvia Day - Sinuun kiedottu

(Crossfire, osa 3)

Eva ja Gideon aikovat pysyä yhdessä ikuisesti – hinnalla millä hyvänsä. 

"Gideon Cross. Olin koukussa ensi katseesta lähtien. Hän oli sielunkumppanini, peilikuvani. Yhtä rikkinäinen kuin minäkin. Mutta vaarallisempi. Mitä syvemmälle upposimme toisiimme, sitä selvemmäksi kävi, että leikimme tulella. Tiesin, että Gideon tekisi mitä tahansa vuokseni, sillä sielumme olivat erottamattomasti yhteen kiedotut. Mutta onnemme tiellä oli esteitä. Kestäisikö rakkautemme – ja mikä olisi intohimomme hinta?"

"Tätä kirjaa lukiessa oli sellainen olo kuin olisi tervassa talsinut. Ylpeys ei kuitenkaan anna periksi lopettaa lukemista kesken, joten tässä sitä ollaan. Yksi kirja luettuna jälleen. Tämä osa oli ehkä aavistuksen siedettävämpi kuin edellinen kirja, mutta kyllä sieltä löytyi taas niitä ärsyttäviä tekijöitä vaikka millä mitalla. Huomaa, että tätäkin sarjaa on kirjoitettu vain rahankiilto silmissä koska puolet kirjan sisällöstä oli turhaa jaadajaadaa eikä millään lailla oleellista kirjan "juonelle". En muista mainitsinko jo jossain aiemmassa arvostelussa, mutta tässä kirjassa ainakin pisti silmään se, että kaikki hahmot, miehet sekä naiset, ovat uskomattoman kauniita ja tyylikkäitä ja kaikkea siltä väliltä. Eva kuvaili kirjassa mm. isäänsä ja se sai minut irvistelemään inhosta. Kuka kuvailee isäänsä syötävän komeaksi ja kertoo sen lihasten pullistelusta tms? Hyi. Koko kirja tursuaa siis pelkkää aivotonta pinnallisuutta ja sitä, että elämässä ei ole muuta kuin petileikit ja toisen kyttääminen valvontakameroilla. Onneksi sairaalloinen mustasukkaisuus oli hiukan lieventynyt vaikka olihan sitä vieläkin luettavissa. Huokaisin tuskaisesti kun sain tietää, että tämä ei jääkään trilogiaksi. En todellakaan tiedä haluanko lukea enää yhtään jatko-osaa tästä sarjasta."
ARVOSANA: 7

3 kommenttia:

 1. Todella kummallisen kuuloista tuo isän komeuden kuvailtu, todellakin. Muutenkin minua aina huvittaa jos kirjoissa alleviivataan jonkun hahmon häikäisevää ulkomuotoa todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Ei siinä mitään, saahan tarinoissa olla upeita ihmisiä, jotka kiinnittää kaikkien huomion, mutta tässä sarjassa KAIKKI on niin helkkarin hyvännäköisiä :D

   Poista
 2. Millonkahan 4 osa tulee suomeks ja liekkö etes tulossa ?

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)