tiistai 27. elokuuta 2013

Sara Shepard - Paha

(Valehtelevat viettelijät, osa 5)

Rosewoodin idyllisessä kaupungissa Pennsylvaniassa neljä viettelevän kaunista ystävätärtä ei vain voi vastustaa kiusausta eksyä pahoille teille. Hanna haluaa hinnalla millä hyvänsä olla kaupungin kovin tyttö. Spencer haluaa kaivaa sukunsa salaisuudet esiin. Emily ei voi olla ajattelematta uutta poikaystäväänsä. Ja Arialla on vähän liian samanlainen miesmaku kuin äidillään. Nyt, kun Alin tappaja on lopulta saatu kiinni, tytöt uskovat olevansa turvassa. Mutta minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, ja heidän pitäisi jo tietää, että minä näen kaiken...

"Huhuh, enpä haluaisi oleskellä näiden tyttöjen pöksyissä. Heillä tuntuu olevan enemmän ongelmia viikossa kuin normaalilla ihmisellä vuodessa. Juuri kun luulee pääsevänsä eroon yhdestä ongelmasta, toinen ilmaantuu. Välillä minulle tulee näitä lukiessa vähän epätodellinen fiilis A:n suhteen. Ei kukaan voi olla yhtä aikaa monessa paikassa ja tietää asioita noin paljon. Se ei vaan ole mitenkään mahdollista. Jotenkin en yllättyisi jos sarjan lopussa paljastuisi jotain todella shokeeraavaa A:n oikeasta henkilöllisyydestä, mutta enpä ala sitä nyt tässä toitottamaan. Katsotaan eteenpäin mitä tarina tuo tullessaan. Tässä kirjassa kirjailija oli ehkä vähän enemmän pureutunut tarinaan eikä se jäänyt sellaiseksi pintaraapaisuksi kuten ehkä aiemmissa kirjoissa. Tyttöjen toilailuista on kiva lukea, mutta edelleenkään tämä sarja ei herätä mitään kovin erikoisia tuntoja tällä suunnalla. Edelleen ihmettelen miksi tätä luen, mutta silti löydän aina uuden kirjan kätösistäni. Kenties haluan vain tietää mitä tytöille käy. Noh, mutta tämä oli ehkä hiukan parempi kuin edelliset kirjat, joten pisteet siitä!"
ARVOSANA: 7½

5 kommenttia:

 1. En ole lukenut näitä kirjoja, mutta olen katsellut sarjaa. Ilmeisesti kirjoissa Emily onkin kiinnostunut pojista? Jos luen joskus kirjoja, tuntuisi varmaankin aika oudolta, koska olen niin tottunut siihen, miten asiat menevät sarjassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sarja seuraa joiltain osin kirjoja, mutta molemmat on silti juonikuvioltaan aika erilaisia.

   Emily taitaapi tykätä tytöistä ja pojista kirjoissa :D

   Poista
 2. Minustakin tämä oli paras Valehteleva viettelijä... Vaikka nelosessa selvisikin moni asia, mutta nyt kirjoissa huomaa yhtä ja toista eräästä toisestakin blondista, joka ei ole Spence tai Alison... ;)

  Itellä on kaikki Vampyyripäiväkirjat (hyviä kirjoja nekin!) ja VV;t ja Twilightit hyllyssä... Loppui vain jännittävästi tuo viides kirja. Nyt äkkiä tulemaan se kuudes kirja...

  Q+Black; Laitan ton sarja vinkkini tähän, koska jostain syystä kone ei suostu laittamaan viestiä leffablogiisi (Harmi), mutta suosittelen kovasti sulle sen nimistä sarjaa, kuin Revolution. Kertoo ihmisistä ja niiden elämästä 15 vuotta suuren sähkökatkon jälkeen, jolloin kaikki sähkö katosi maapallolta.

  Toinen vinkki on sarja nimeltä Olipa kerran. Ootkin ehkä saattanu kuulla jo? Itse olen ihan koukussa tähän sarjaan. Toivon, että näistä vinkeistä oli apua (vaikka taas onnistuin kirjottaan tällasen pitkän stoorin, vaikka kuin yritin lyhentää...). Toivottavasti molemmat blogisi jatkuvat vielä pitkään!

  Nenä kiinni kirjoissa; Ren

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vinkeistä! Olipa kerran - sarjaa olen joskus aiemmin katsellutkin pari jaksoa, mutta se on vähän jäänyt kaiken lukemisen tieltä :D

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)