sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Luukaupungin taikaa!

Varjojen kaupungit - sarjasta tuli yksi fanitukseni kohteista sillon kun joskus Bookplussalta menin tilaamaan kirjan ihan sokkona. En tiennyt mitä odottaa, mutta kirjan maailma imaisi minut mukaansa välittömästi. Jacesta tottakai tuli heti suosikki. Aluksi olin vähän joitakin näyttelijävalintoja vastaan leffan suhteen, mutta katsellessani tätä uutta kuvaa, joka julkaistiin leffasta, minä alan lämmetä vähän tälle kokoonpanolle.

Kuvassa taitaa olla käynnissä kirjassakin mainitut Magnuksen bileet?

Kuvassa Isabelle Lightwood (Jemima West), Simon Lewis (Robert Sheehan), Clary Fray (Lily Collins), Alec Lightwood (Kevin Zegers) sekä Jace Wayland (Jamie Campbell Bower)


 
Leffahan tulee siis ensi-iltaan 23. elokuuta 2013!

9 kommenttia:

 1. Mä aloin lukea sarjaa vähän vitsillä koska oletin sen olevan jotain tosi surkeaa teinifantasiaa, mutta oho, koukkuun jäin :D Magnus on suosikkini, se on sopivan random. Ja Simon. Aion kyllä mennä katsomaan elokuvan, vaikka eniten olen pitänyt sarjan neljännestä kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oikeastaan pidän kaikista hahmoista omalla tavallani. Yksi parhaita sarjoja :)

   Poista
 2. Blogistani löytyy sinulle haaste! =D

  VastaaPoista
 3. Mä en ole oikein vieläkään sinut Jacen näyttelijän kanssa... :/ Ehkä se siitä sitten leffaa katsoessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin alussa karsastin, mutta pidin Jamiesta trailerissa. Ja sata kertaa mielummin Jamie kuin ällö Pettyfer, jonka naamaa tekisi mieli mukiloida aina kun sen näkee :D

   Poista
 4. Hämmästyin hiukan tulevan elokuvan synkkyyttä nähdessäni trailerin ensimmäistä kertaa. Eihän kirjakaan nyt mitään valoisin ollut, mutta en ihan niin synkkää odottanut. Näyttelijöiden suhteen minulla ei ole ollut mitään kummenpaa ongelmaa muuten kuin, etten oikein ymmärrä miksi heidän pitää olla niin vanhoja. Jos päähenkilö on 15-vuotias, niin miksi näyttelijä on jotain 23-vuotias? Etenkin kun kyseessä on sarja ja elokuvat ilmestyvät parin vuoden välein, niin näyttelijät ehtivät vanheta aivan liikaa roolihahmoihinsa nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua ei trailerin "synkkyys" huoleta koska se on vain traileri johon tottakai tungetaan mukaan kaikki äksöni :D

   Kai leffaan sitten vaan haluttiin hyviä näyttelijöitä sen iän sijaan. Ei Lily Collins esim. näytä musta ainakaan mitenkään vanhalta :) Se on kai miten jokainen sen näkee, mua ei haittaa :P Leffa vaan sais tulla pian!

   Poista
 5. Työ varmaa nauratte mulle, mutta mun on pakko kertoo tää teilleki. Kun mä sain kuulla, että tästä kirjasarjasta tulee leffa nii olin kiljua. Musta toi näytteliä valinta on hyvä valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olin kyllä itsekin aika innoissani koska tää kirjasarja on yksi mun lemppareista :)

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)