lauantai 23. helmikuuta 2013

Becca Fitzpatrick - Loppusoitto

(The Hush Hush Saga, osa 4 - päätösosa)

Nora on varmempi kuin koskaan siitä, että hän rakastaa Patchia. Langennut enkeli tai ei, hän on se oikea Noralle. Noran perintö ja kohtalo takaavat mahdollisesti sen, että Nora ja Patch tulevat aina olemaan vihollisia, mutta Nora ei aio kääntää selkäänsä Patchille. Mutta nyt he joutuvat suurimman haasteensa eteen. 

Voiko heidän rakkautensa säilyä ylitsepääsemättömästä kuilusta huolimatta. Ja Lopulta, riittääkö luottamus rakentamaan sen mitä on hajoitettu. Rajat piirretään - mutta kummalla puolella Nora ja Patch lopussa seisovat?

"Hihkuin melkein innosta kun odotettu päätösosa kolahti postiluukusta jokunen päivä sitten. Sanomattakin selvää, että tää piti lukea melkein kertarykäyksenä läpi. Toistan varmaan itseäni, mutta rakastan näiden kirjojen maailmaa. Nora on ihanan kipakka tapaus ja Patch sellainen sydäntenmurskaaja ettei mitään rataa. Tässä kirjassa riitti kyllä tapahtumaan taas kiitettävästi ja välillä melkein tuntui ettei pysy vauhdissa mukana. Mietin jo kirjan alkumetreillä, että miten hitossa Nora pystyy selviytymään taakastaan koska hänen valansa vannomisen lisäksi mukana oli myös monta muuttujaa, jotka saattaisivat vaikuttaa lopputulokseen, mutta tässäkin asiassa kirjailijalle annettakoon raikuvat aplodit. Harmi, että tässä ei ollut niin paljon Nora/Patch - kuhertelua kuin olisin halunnut, mutta ainahan voin lukaista kaikki neljä kirjaa uudelleen. Kirjailija oli osannut kyllä luoda pari ylläriäkin tähän kirjaan enkä tiennyt miten reagoida osaan niistä. Jotkut jutut kirjan lopulla jäivät mielestäni vähän auki ja niistä olisin mieluusti halunnut tietää lisääkin. Loppu vähän yllätti, sai silmät hiukan herkistymään ja hymyn huulille. Voih, miksi se loppui jo?!"
ARVOSANA: 9

12 kommenttia:

 1. Luin kirjan muutama päivä sitten ja täytyy sanoa, että se oli mielestäni aivan loistava päätös upealle sarjalle, joka on ehdottomasti omia lemppareitani. Nyt mielessä on epätodellinen fiilis kun tietää että sarja päättyi ja uusia kirjoja ei enää näillä näkymin ole tulossa. Tulen kaipaamaan tätä sarjaa kamalasti. Pakko varmaan lukea kaikki uudestaan pahimman nälän iskiessä :) Toivottavasti kirjailija kirjoittaa lisää kirjoja, sillä rakastan hänen kirjoitustyyliään. Oli nyt pakko hehkuttaa tätä sarjaa näin kommentin muodossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, onneksi kaikki neljä löytyy hyllystä niin voi lueskella uudelleen jos ikävä tulee :D

   Ja onhan tästä jossai vaiheessa tulossa elokuvakin/elokuviakin! ;)

   Poista
  2. ^ Jaa leffoja vai? Huii, hassua nykyään tuntuu että kaikista nuortenkirjoja ollaan filmaamassa. Onko tietoa milloin leffa ilmestyy? :)

   Poista
  3. Netin ihmeellisen maailman mukaan leffaa pitäs ruveta filmailemaan jo tänä vuonna, mutta senhän tietää, että nää aina venähtää. Joten jäädään mielenkiinnolla odottelemaan :)

   Poista
 2. Aaaaarg....mä en malta odottaa että pääsen lukemaan tän!! ;) Mun mielestä tää on yks parhaita lukemiani sarjoja(ja niitä löytyy) Nora ja Patch on vaan niin hyvä pari<3
  T:yks kirjaston jonotuslistalla neljäntenä oleva
  PS. ihanaa löytää kirjablogi jonka kirjottajalla on paras kirjamaku :)hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö hyvää kannata aina odottaa?! ;)

   Ja kiitoksia kohteliaisuudesta ;D

   Poista
 3. Kaipa minunkin pitää käydä hommaamassa tämä kirjahyllyyni, jossa muut osat jo majailevat. Pidin ensimmäisestä osasta todella paljon, mutta edellinen ei oikein vakuuttanut, saa nähdä miten käy tämän kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka oli kyllä ehdottomasti parhain, mutta ei nuo kaksi muuta ole huonommaksi jäänyt. Ja tää neljäs oli sellainen aika toiminnantäyteinen, mut oli tässä ihkuja Nora/Patch - kohtauksiakin :D <3

   Poista
 4. Oii! Onko tämä kirja ilmestynyt jo? Näköjään on :3 Pitääkin heti lähteä varaamaan sitä kirjastosta tai tepastella kauppaan asti. Niin ihana tämä sarja on ollut, että odotan paljon tältä viimeiseltä osalta^^ Varsinkin Nora-Patch -kohtauksia odotan innolla, sillä he ovat mielestäni ihana pari♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, onhan tämä tullut joku aika sitten :) Mie aina tuonne kirjasarjojen alla oleviin päivitän niiden julkaisupäiviä et sieltä kannattaa kurkkailla jos joku suosikkisarja löytyy! :)

   Poista
 5. Olin kiljua kui hullu, kun näin tän kirjan kaupassa. Sainpahan vieläpä äiti ostamaan tän omas, vaikka hinta oliki aika paljo. Melkei kaikki kirjat löytyy multaki hyllystä, mutta vielä pitäs hankkia se toinen osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toisen osa hinta on varmasti jo tähän päivään mennessä laskenut ettei ole niin pahan hintainen ostaa :)

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)