sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Foorumin arvonnasta!

Foorumia aukaistessa höpisin arvonnasta, joka suoritetaan rekisteröityneiden kesken. Tähän lisätäkseni arvontaan osallistuminen on mahdollinen niille, jotka rekisteröitymisen lisäksi myös kommentoivat foorumilla. Pelkkä liittyminen palkinnon toivossa on meille muille ikävää, koska keskusteluketjuihin kaivataan paljon erilaisia ihmisiä ja mielipiteitä.

Arvontapäivä on toistaiseksi vielä auki, mutta siitä tulee lisää infoa kunhan sen aika on eli vielä on aikaa kirjoitella ja houkutella ystäviäkin mukaan!
 
PALKINNOT:

1. sija - Suomalaisen kirjakaupan 25€ lahjakortti.
2. ja 3. sija - Toiseksi tullut saa valita kahden kirjan väliltä ja se kirja joka jää jäljelle, lähetetään kolmanneksi tulleelle. Kirjat eivät ole upouusia vaan minun kirjahyllyn kätköistä napattuja uudenveroisia kirjoja.

 
Arvottavat kirjat: 

Tessa Gratton - VERITAIKA
 
Minä olen Josephine Darly ja aion elää ikuisesti.

Silla Kennicottin isä oli maailman lempein mies. Hän ei mitenkään ole voinut ampua äitiä ja sitten itseään. Ei mitenkään. Mutta kaikki muut uskovat niin, jopa Sillan veli Reese.

Kaikki muuttuu, kun joku lähettää Sillalle merkillisen muistikirjan täynnä rönsyileviä kaavioita, riimuja ja viisikantoja. Naapuriin muuttaa Nicholas, jonka suudelmat ovat silkkaa sähköä. Sitten vanhempien hautakiveen ilmestyy punaisia merkkejä.

Kun nuoret alkavat selvittää totuutta, he huomaavat joutuneensa pelottavien voimien pyörteeseen, jossa kukaan ei ole turvassa eikä keneenkään voi luottaa. Vielä pelottavampaa on löytää samat voimat omasta mielestään. On vain annettava vaiston viedä – ja veren ohjata.

Amerikkalainen Tessa Gratton nousi maailmanmaineeseen esikoisromaanillaan, joka on myyty jo 16 maahan.


Useita kirjoittajia, koonnut D. L. King - SULOISIN SUUDELMA

Näissä lumoavissa kertomuksissa kuolemattomat, äärettömän kauniit, voimaa ja seksiä tihkuvat vampyyrit ottavat tarvitsemansa elinvoiman niiltä onnettomilta (tai onnekkailta), jotka heidän tielleen sattuvat. Suloisin suudelma vie lukijan hämärille kujille ja pimeisiin makuuhuoneisiin kokemaan pelon ja mielihyvän väristyksiä, joita vain vampyyrit voivat ihmisessä herättää. Vampyyrit tyydyttävät nautinnonhalunsa niin nykyaikaan kuin menneisyyteen sijoittuvissa verenkarvaisissa novelleissa.


Klikkaapa itsesi siis Täydenkuun aikaan... - foorumille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)