keskiviikko 26. joulukuuta 2012

J. R. Ward - Herätetty rakastaja

Herätetty rakastaja on siis kolmas kirja Mustan Tikarin Veljeskunta - sarjassa ja se kertoo arpinaamaisen, mustasilmäisen Zsadistin tarinan, joka joutui nuorena veriorjaksi ilkeälle vampyyrille ja koki kaikenlaista traumaattista vankina. Veljeskunnan jäsenet pysyttelevät syystä pois Z:n tieltä, koska uros on Phuryn sanojen mukaan "pilalla, ei rikki." 

Mutta sitten on aristokraattinaaras nimeltä Bella, joka pääsee synkän soturin ihon alle.
 
Ah ja voih, kyllä se Z vaan jaksaa valloittaa sydämeni jokaisella lukukerralla. Hiukan harmittaa, että Z:stä tulee vähän sellainen nössykämpi kirjan loppupuolella koska juuri hänen asenteensa oli se, joka herätti alunperin mielenkiinnon.

Tässä kirjassa vain odotti joka hetki Z:n ja Bellan kohtauksia ja kaikki muu tuli luettua aika hutaisemalla. Ystäväni tajusi tässä kirjassa John Matthewn salaisuuden, mutta sekin meni minulta täysin ohi ja ymmärrettävistä syistä. 

Wardin ensimmäisissä kirjoissa ote tekstiin on rennon rempseä, mutta myös vakaviin asioihin on käytetty aikaa. En yleensä herkistele kirjoja lukiessani, mutta tämän kirjan lopulla on joka kerta pakko tirauttaa pari kyyneltä kun Z kirjoittaa Bellalle ne tärkeät sanat, joita hän on pitänyt sisällään ja joita Bella on odottanut.

Onneksi ensi vuoden puolella ilmestyy se BDB:n käsikirja, jossa on minitarina Bellasta ja Z:stä. Maltan tuskin odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)