tiistai 13. marraskuuta 2012

The Host - traileri!

NYT SE ON TULLUT!

The Host (suom. Vieras) on siis Stephenie Meyerin kirjoittama kirja, joka kertoo sieluista, jotka ovat tulleet maapallollemme ja levittäytyneet epidemian lailla ihmisten mieliin ja vallanneet heidän kehonsa. Melanie-niminen tyttö jää sielujen haaviin ja häneen istutetaan Vaeltaja-niminen sielu. Mutta Melanien mieli onkin vanhvempi kuin kukaan uskoikaan eikä hän suostu katoamaan sielun tieltä. Sielu ja Melanie alkavat elää rintarinnan tytön päässä ja pian harmoniaa haluava sielu alkaa kaivata Melanien lailla poikaa, johon Melanie on rakastunut ja joka on teillä tietämättömillä. Yhdessä sielu ja Melanie lähtevät kohti seikkailua, etsimään kadonnutta.

Minä niiiiiin rakastuin kirjaan vaikka olin satavarma, että en tule pitämään siitä juonen perusteella. Ulkokuori kuitenkin petti ja nyt tästä on tulossa leffakin ensi vuonna 29. maaliskuuta. Ja tänään julkaistiin uusi traileri jonka suhteen minulla oli ennakkoluuloja, mutta aivan turhaan... se oli MAHTAVA!

4 kommenttia:

 1. Tämä varmaan pitää käydä katsomassa maaliskuussa, en tiennytkään että leffa on jo näin valmis.. Itseasiassa en tiennyt että se huhuja pidemmälle jo edennyt :) mutta parempi näin ei ihan niin pitkään tarvitse kärvistellä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niimpä :D Onneksi saa tällästä korvaushoitoa näistä kun Twilightit loppuu :D

   Poista
 2. Itekkin katoin tuon trailerin eilen ja pakkohan toi leffa on käydä kattomassa, kun se tulee. :D
  Kirjaa lukiessa kävi niin, että vasta toisella kerralla sain sen luettua, koska ensimmäisellä yrityksellä jäi kesken, kun silloin se ei vain kiinnostanut. Luettani kirjan olin kuitenkin sitä mieltä, että hyvähän se oli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, mulla on kans kaks kaveria, joille olen tätä hehkuttanut ja ne on yrittäny lukea, mut eivät ole edenneet kovin pitkälle alusta :D Ite olen lukenut tämän kirjan varmaan viis kertaa ja tekis mieli lukee uudelleen mut on nyt vino pino ollut kirjaston kirjoja ni ei ole ehtinyt.

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)