torstai 22. marraskuuta 2012

Pokkari-kilpailu!

Olisi jaossa jatko-osia pokkareille, joiden aiempia osia en ole lukenut enkä niitä omista. Birghidin matka oli jo aiemmin arvonnassa, mutta koska en ole saanut missään välissä sen voittajaa kiinni, laitan senkin uudelleen jakoon. Palkintona siis kaksi Harlequin-pokkaria, joista Rautaritari on ihan tuore tapaus eikä sitä taida vielä olla kaupoissakaan.


P.C. Cast - Brighidin matka

Elphamen veli Cuchulain ei ole vieläkään toipunut nuoren vaimonsa menetyksestä. Kentauri-metsästäjätär Brighid auttaa häntä saamaan sielunsa jälleen ehyeksi. Brighid on aikonaan jättänyt oman Dhianna-laumansa ja itsekkään ylishamaaniäitinsä. Brighid on ylenkatsonut henkimaailman asioita, mutta katsellessaan riutunutta Chuta, hän ymmärtää, että shamaanin taidoilla Chukin on pelastettavissa.

Sarjassa on aikaisemmin ilmestynyt pokkarit Jumalattaren valittu, Valittujen taisto, Valontuoja ja Elphamen valinta.


Julie Kagawa - Rautaritari

Ash - jääpoju, talviprinssi - jatkaa vaellustaan ja taisteluja sekasortoisessa Mikämikässä seuranaan tuttu joukko haltijamaan väkeä. Ympärillä on paljon tuhoa, juonittelevia eloonjääneitä ja kauhua herättäviä hetkiä, vaikka Ash ei olekaan mikään eilisen teeren poika selvittämään haltijoiden välisiä kärhämiä.

Okaiden takana, maailman laidan tuolla puolen, Koettelemusten kentillä Vartija odottaa niitä, jotka haluavat liittyä ihmisten valtakuntaan ja saada sielun - ihmisyyden ytimen - ja Ash haluaa itselleen sielun. Sen edellyttää kujanjuoksua ja monia koitoksia. Mutta hän on varma päätöksestään. Hän on rakastunut puoliveriseen Rautakuningattareen , joka on vasta vähän aikaa sitten kruunattu, mutta matkalla myös hänen entinen kuolleeksi julistettu rakkautensa liittyy seurueeseen. Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa ja vahva tahto vie oikeaan päämäärään oli sitten kyse Mikämikästä tai kuolevaisten maailmasta.

Sarjassa on aikaisemmin ilmestynyt pokkarit Rautakuningas, Rautatytär ja Rautakuningatar.
 

Kilpailu päättyy 2.12 klo 18, jonka jälkeen voittaja julkistetaan. Jätäthän viestiin nimimerkkisi, jos et ole rekisteröitynyt millään tilillä. Ilmoitan voittajan blogiini, joten olkaa valppaina! :)
 

15 kommenttia:

 1. Taidan osallistua koska Harlequin :)

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonassa :) Näistä molemmista täytyisi kyllä lukea muutkin osat.

  VastaaPoista
 3. Mukana ollaan! :) Brighidin matka on ihan uusi tuttavuus, mutta Rautaritaria olen jo pitkän aikaa yrittänyt metsästää kaupoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vasta nythän se mullekin postissa tuli ja varmaan vasta tuossa parin viikon päästä saa kaupoista :)

   Poista
 4. Minäkin mukaan :)

  Ja kiitoksia mukavasta blogista, täältä saa aina ideoita omaan lukulistaan!

  VastaaPoista
 5. todellakin mukana! rakastan rauta-saagaa!! <3

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)