torstai 8. marraskuuta 2012

Lisää ensi vuoden suomennoksia!

Nappasin lisää netistä odotettuja suomennoksia! Tässähän ihan alkaa sormet syyhytä!

Itse henkilökohtaisesti eniten odotan Loppusoitto-kirjaa, jonka jälkeen suuresti Halki ikiyön-kirjaa, mutta ei nämä muut kauhean paljon huonommaksi jää :)


Annukka Salama
PIRAIJAKUISKAAJA (Faunoidit, osa 2)

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi, jos puolet kyvyistäsi tulisi satunnaisesti valitulta eläimeltä? Unna on ketterä kuin orava. Vauhdikas skeittarimimmi lautaili sarjan avausosassa suoraan lukijoiden sydämiin. 

Kakkososassa faunoidijengi tuulettaa Kalifornian auringossa, jossa Joonea kuumottavat soljuvat kitarasoundit ja paikallisen studion tarjoama levytysdiili. Jännitettä ilmaan tuovat myös aaltoja kesyttävä salaperäinen sisaruspari ja Unnan taustojen jäljitykseen liittyvät riskit: maailman viimeinen tulielementin edustaja ja planeetan ainoa faunoidinaaras ovat arka yhdistelmä, joka kiinnostaa muitakin kuin metsästäjiä. Parin rakkaustarina tuntuu olevan kirjoitettu tähtiin, mutta tekeekö se siitä ikuisen? 

(ilmestyy 11.7.2013!)


Veronica Rossi
HALKI IKIYÖN (Paljaan taivaan alla, osa 2) 

Paljaan taivaan alla -teos tutustutti dystopiafanit virtuaalimaailmoissa eläneeseen Ariaan ja luonnon armoilla kasvaneeseen Perryyn. Aika ja välimatka eivät erottaneet kaksikkoa, mutta maailma heidän ympärillään on muuttunut. 

Perryn asema vuorovetisten veriherrana on haastava ja heimon suhtautuminen Arian menneisyyteen avoimen vihamielinen. Pahenevat eetterimyrskyt kiristävät tunnelmaa, ja tunteiden ja velvollisuuksien repimät rakastavaiset ajautuvat myrskynsilmään. Heidän yllätyksellinen kohtaamisensa punoi kerran kaksi täydellisen erilaista tarinaa yhteen. Aria huomaa pelkäävänsä, että tällä kertaa ainoa tapa pelastaa sekä itsensä että Perry on purkaa tuo side lopullisesti. 
(ilmestyy toukokuussa 2013!)Kiersten White 
LOPUTTOMASTI (Paranormaali, osa 3)

Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori, mutta hänen yliluonnollinen menneisyytensä ei jätä häntä rauhaan. Kansainvälisessa paranormaalien hallintovirastossa on uusi johtaja, joka haluaa Evien takaisin päämajaan. Pimeän hovin kuningatar puolestaan kiduttaa ihmisiä synkässä valtakunnassaan, ja kaiken lisäksi yliluonnolliset olennot ovat itsepintaisesti sitä mieltä, että Evie on ainoa, joka voi pelastaa heidät mysteeriseltä, hengenvaaralliselta kohtalolta.

Kello lyö koko yliluonnolliselle maailmalle, jonka kohtalo lepää yksin Evien käsissä.


Se siitä normaalista.

(ilmestyy maaliskuussa 2013!)Becca Fitzpatrick
LOPPUSOITTO (Hush Hush Saaga, osa 4)

Nora on varmempi kuin koskaan siitä, että hän rakastaa Patchia. Langennut enkeli tai ei, hän on se oikea Noralle. Noran perintö ja kohtalo takaavat mahdollisesti sen, että Nora ja Patch tulevat aina olemaan vihollisia, mutta Nora ei aio kääntää selkäänsä Patchille.

Mutta nyt he joutuvat suurimman haasteensa eteen. Voiko heidän rakkautensa säilyä ylitsepääsemättömästä kuilusta huolimatta. Ja Lopulta, riittääkö luottamus rakentamaan sen mitä on hajoitettu. Rajat piirretään - mutta kummalla puolella Nora ja Patch lopussa seisovat?

(ilmestyy helmikuussa 2013!)Charlaine Harris
SAMAA VERTA (The Southern Vampire Mysteries, osa 10)

Sookie Stackhousen keijusodassa kärsimän kidutuksen haavat ulottuvat paljon pintaa syvemmälle. Ainoa valopilkku on suhde viikinkivampyyri Eric Northmanin kanssa, mutta Eric joutuu suhteen takia vampyyrikuninkaan silmätikuksi.

Muodonmuuttajien julkisuuteen tulon poliittiset seuraukset vetävät Sookien mukaan vaarallisiin selkkauksiin. Kaiken lisäksi ihmisten maailmaan on jäänyt vielä jokunen keiju, ja yksi heistä on vihainen Sookielle. Hyvin, hyvin vihainen.
(ilmestyy maaliskuussa 2013!)Sergei Lukjanenko
PÄIVÄPARTIO (Yöpartio, osa 2)
Moskovassa elää ihmisten joukossa Muita – noitia, velhoja, vampyyreja ja ihmissusia – jotka kuuluvat Valon tai Pimeyden voimiin. Ne ovat riippuvaisia ihmisistä ja toistensa vihollisia, mutta tulevat toimeen, koska noudattavat Sopimusta.

Sopimus laadittiin pitkän tuhoisan sodan päätteeksi ja sen noudattamista valvomaan perustettiin kaksi partiota: Valon palvelijoiden Yöpartio ja Pimeyden palvelijoiden Päiväpartio. Päiväpartiossa pääosassa ovat Pimeyden palvelijat. Kirja on kertomus maailmasta, jossa Pimeys ei aina ole sysimustaa eikä Valo valkoista kuin enkelin siipi.
(ilmestyy 15.2.2013!)MUISTA MYÖS:
J.S. Meresmaa - MIFONGIN AIKA (Mifongin perintö, osa 2) - ilmestyy 13.4.2013!
Kerstin Gier - SAFIIRINSINI (Rakkaus ei katso aikaa, osa 2) - ilmestyy 26.7.2013!

6 kommenttia:

 1. Taitaa mun kirjaston varauslista pidentyä taas aika monella opuksella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sama täällä :D No itsellä löytyy Hush Hush Saagan aiemmat kirjat ja Sookie-kirjat niin ne joutuu ihan ostamaan hyllyyn, mut muuten tulee sitten varailtua :)

   Poista
 2. Kerrankin suomennokset tulee suht nopeasti. Halki ikiyön ilmestyy englanniksikin vasta alkuvuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, tää loppuvuosi on aika luksusta kirjojen osalta kun kustantamot tekee ensi vuodelle nuo julkaisulistansa :D Taisipa muuten tulla tuo Paljaan taivaan alla - kirjakin aika pian englanninkielisen jälkeen :)

   Poista
 3. On tuossa pari ihan odottamisen arvoistakin :) itselle listalle nousee viel viimeinen Sookie kirja, joka ilmestyy toukokuussa samoin Cassandra Claren Clockwork Princess on odottettujen listalla..
  P.S. Oletko muuten tietoinen että s-posti osoitteesi näkyy muille kun jätät kommentin blogiin.. Siis siinä ilmoituksessa joka minulle tulee kommentistasi omaan s-postiin.. Itse en ole tuota tiennyt tai huomannut ennemmin ja ihmettelinkin onko se ihan yleistä vai asetuksista kiinni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, en ole varma onks ne normia? :D En ole huomannut asetuksista katsoa edes moista.

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)