sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ensi vuoden odotettuja!


P.C. Cast & Kristin Cast
KAHLITTU (Yön talo, osa 7)


Pimeyden kahleet on katkaistava - mutta onko olemassa valkoista ilman mustaa?

Yön talossa on pimeää. Zoey Redbird makaa vuoteellaan kuin kuollut, sillä hänen sielunsa on siirtynyt rakastetun perässä tuonpuoleiseen. Hänellä on seitsemän päivää aikaa palata, mutta syyllisyys kahlitsee hänet rajan taakse. Ainoa, joka voi auttaa, on hänen soturinsa Stark. Mutta miten matkata rajan yli menettämättä itse henkeään?

(helmikuu 2013!)


 
Alyson Noël
KIRKAS TÄHTI (Kuolemattomat, osa 5)

Paras ystäväsi tuntee kaikki salaisuutesi ja heikkoutesi - mitä tapahtuisi, jos hänestä tulisikin pahin vihollisesi?(huhtikuu 2013!)


 
Elina Rouhiainen
UHANALAINEN (Susiraja, osa 2)

Kaksi hahmoa taistelee revenneen taivaan alla. Saatan vain katsoa vierestä, kun he käyvät toisiinsa kiinni yhä uudestaan ja uudestaan.

Kallion kasvatti Raisa ei Kainuun korven Hukkavaaraan muuttaessaan osannut aavistaa, miten paljon hänen maailmansa muuttuisi. Paettuaan susirajan vaaroilta takaisin Helsinkiin Raisa on yrittänyt keskittyä kaiken tapahtuneen unohtamiseen.

Mutta suuri rakkaus, Mikael, ei ole niin vain unohdettavissa. Eikä Hukkavaara ole vielä paljastanut läheskään kaikkia salaisuuksiaan.

Sudet kutsuvat. On pakko palata takaisin, vaikka se tarkoittaa ajautumista keskelle repivää taistelua. Jos ei edes omiin tunteisiinsa voi luottaa - keneen voi? 

                                                   (kesäkuu 2013!)


Ally Condie
PERILLÄ (Tarkoitettu, osa 3)

Jätettyään yhteiskunnan ja etsittyään epätoivoisesti niin kapinallisia kuin toisiaankin Cassia ja Ky ovat vihdoin löytäneet hakemansa. Hintana on kuitenkin jälleen menetys. Ky jää kansannousun piiriin, mutta Cassia määrätään palaamaan Yhteiskuntaan ja työskentelemään sieltä käsin Vastarinnan puolesta. Mikään ei kuitenkaan ole ennustettavissa. Pian kansannousu virallisesti alkaa ja muuttaa kaiken. Löytävätkö Cassia ja Ky toisensa uudelleen, vai onko Cassian kohtalona kaiken jälkeen sittenkin Xander?

(toukokuu 2013!)

5 kommenttia:

 1. Susiraja 1 vieläkin pinossa yöpöydällä, jäivät sivuun opiskelukirjojen (jotka nekin romaaneja) takia. Condien teosta odottelen ristiriitaisin tunnelmin. Edeltävä teos on niin keskinkertainen, että saa kylä aikamoisesti olla parempi lopetusosa, tai jää vähän huono maku suuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susiraja oli kyllä raikas uutuus, josta pidin paljon. En malta odottaa jatkoa :)

   Luulisin, että Tarkoitetun kolmannessa osassa on sitten ihan urakalla toimintaa edellisen kirjan "rauhallisuuden" vuoksi. Saas nähdä.

   Poista
 2. Itse en ole vielä edes päässyt lukemaan Yön Talo 6 taikka Tarkoitettu sarjan 2 osaa :o Niitä molempia oon kyllä odottanut jo kauan! :)

  VastaaPoista
 3. Odotan noista tota perillä (:

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)