perjantai 26. lokakuuta 2012

Gareth Hanrahan - Tolkienin maailma : Keski-Maan kansat ja kolkat

Tutustu Keski-Maan kansoihin ja kolkkiin. Tule mukaan ihmeiden täyttämälle matkalle seikkailujen Keski-Maahan, missä hyvä ja paha kamppailevat maailman herruudesta.

Keski-Maan taruissa kerrotaan suurista sankareista, urheista sotureista ja vaatimattomista mutta rohkeista hobiteista. Kolua Keski-Maa Konnun kumpuilevilta kukkuloilta aina Mordorin lohduttomille tuhkatasangoille asti. Löydä salaperäinen maailma, missä haltiat vaeltelivat lumotuissa metsissä ja lohikäärmeet nukkuivat vuortenalaisissa pimeissä onkaloissa.

"En ole koskaan ollut mikään kauhea Taru Sormusten Herrasta - fani, mutta jostain kumman syystä tämä sitten kirjastosta varasin. Kirja yllätti koska se ei oikeastaan tursua TSH-faktaa vaan se on painottunut enemmänkin visuaalisuuteen. Tässä opuksessa ei oikeastaan ollut paljonkaan uutta tietoa leffan katsoneelle ja koko "opuksen" selasi läpi puoleen tuntiin koska tekstiä ei juurikaan ole. Ihan kuin tämä olisi suunnattu jollekin lapsentasoiselle ihmiselle. Minä kuitenkin pidin tästä koska kuvat olivat upeita ja tekstit yksinkertaisia. Mitään uusia tai mahtavia ylläreitä tämä ei tuo enemmän leffoihin ja kirjoihin hurahtaneille."
ARVOSANA: 9

2 kommenttia:

 1. Olen myös selaillut tätä kirjakaupassa joskus, ja nimenomaan sellainen olo tuli, että on enemmän lapsille kohdistettu.

  Kaunis kirja kuitenkin, ja olisi varmasti hieno lisä Tolkien-kokoelmiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniisti kuvitettu kirja kieltämättä :)

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)