sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

J.R. Ward - Halu

Langenneet enkelit, osa 1

Jim Heronilla on synkkä menneisyys. Hän muutti entistä elämäänsä pakoon New Yorkin Caldwelliin ja alkoi ansaita rahaa rakennustyömailla. Huonon sattuman kautta Jim kuolee, herätäkseen uuteen kutsumukseensa.  Hänestä tulee Langennut enkeli, jonka on pelastettava seitsemän ihmissielua seitsemältä kuolemansynniltä. Tehtävä ei tietenkään tule olemaan helppo. Ensimmäiseksi hän saa tehtäväkseen pelastaan Vin di Pietron, joka on omistautunut vain työlleen ja rahalle.


"Yllätti, että tämä sarja sijoittuu samaan maailmaan kuin Black Daggerit ja muutama tuttu hahmokin pyörähtää kuvioissa ohimennen, mikä oli aika huvittavaa. Tämä kirja oli täysin erilainen kuin Wardin vampyyrisarja, mutta huomattavissa oli tuttu kirjoitustyyli. Tämä kirja koukutti minut yhtä tehokkaasti kuin muutkin Wardin kirjat. Se sisälsi huumoria, mysteerejä, yliluonnollisuutta ja sitä Wardin tuttua räiskyvää romantiikkaa ja kuumia kohtauksia, ei kuitenkaan mässäilyyn asti. Hahmot olivat mielestäni realistisia ja jotkut jopa samaistuttavia. Vaikka kirja oli melkoisen pitkä, ei se jäänyt junnaamaan turhia vaan tarinassa päästiin sulavasti ja mielenkiintoisesti eteenpäin. Innolla jään odottamaan Jimin seuraavaa haastetta."
ARVOSANA: 9

4 kommenttia:

 1. Mulla on tämä aloitettuna. Vielä en ole koukuttunut, mutta Jimkin vasta sai sähkärin. Odotan innolla tarinan varsinaista alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä erilaista kuin Black Daggerit, mutta ei missään nimessä huonolla tavalla. Pidin kyllä vaikka juoni olikin vähän hassu välillä.

   Poista
 2. Mulla tämä on majaillut hyllyssä, englanninkielisenä versiona jo jonkin aikaa. Nyt olisikin hyvä väli lukaista tämä vihdoin, kunhan saan tuon kesken olevan valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vain! Kannattaa! Hyvää viihdettä ;)

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)