perjantai 23. maaliskuuta 2012

The Host - traileri!

Huh, on sitä odotettukin! Niille, jotka eivät ole perehtyneet tiedoksi, että The Host (suomeksi Vieras) on Twilight saagasta tutun Stephenie Meyerin scifituotos. Se kertoo sieluista, jotka ovat hiljaa vallanneet maapallon ja siellä asuvat ihmiset. Vaeltaja - niminen sielu on kaapannut Melanien vartalon ja pyrkii valtaamaan myös tytön ajatukset, mutta Melanie onkin sitkeämpää tekoa kuin sielu olisi osannut kuvitellakaan. Tämä merkillinen parivaljakko yhden ihmisen ruumissa lähtee etsimään poikaa, johon Melanie on rakastunut ja siitä alkaa heidän vivahteikas tarinansa. Tuolla kirjasarjat - otsikon alla löytyy tarkempia speksejä jos kiinnostaa :)

2 kommenttia:

  1. Ooo, tämäpäs mielenkiintoista. Nykyisin tulee näitä leffasovituksia kirjoista hyvin nopealla aikataululla. Poikkeus Abarat, josta käsittääkseni ei vieläkään ole leffaa tehty vaikka kirjan ilmestymisestä asti siitä puhuttu.

    VastaaPoista
  2. Juuh, suosituista kirjoista tunnutaan tekevän leffoja nyt ihan urakalla :D Varjojen kaupungit - sarjasta on ilmeisesti kans tulossa jossain vaiheessa!

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)