torstai 3. marraskuuta 2011

Joules Taylor - Vampyyrit

Viettelevä vampyyri houkuttelee meissä jokaisessa lymyävää pimeää puolta. Vampyyri sai alkunsa kansantaruissa ja kehittyi kirjojen ja elokuvien painajaismaiseksi mutta vastustamattomaksi hahmoksi.

Vampyyrit on perinpohjainen johdatus epäkuolleiden synkkään ja kiehtovaan maailmaan. Komein piirroksin ja valokuvin kuvitetussa kirjassa tutustutaan myyttisiin verenjuojiin, vampyyreiksi epäiltyihin historiallisiin henkilöihin sekä kirjallisuuden, elokuvan ja television unohtumattomimpiin verenimijöihin. Kirjan sivuilla tavataan pelottavimmat, hurjimmat ja sykähdyttävimmät vampyyrit Vlad Seivästäjästä Düsseldorfin vampyyriin ja kreivi Draculasta Houkutus-sarjan Edward Culleniin. 

”Tietokirja tutustuttaa myyttisiin verenjuojiin, vampyyreiksi epäiltyihin historiallisiin henkilöihin sekä kirjallisuuden, elokuvan ja television unohtumattomimpiin epäkuolleisiin.” – STT


"Pitihän se tämä hommata kun hurahti totaalisesti vampyyrihömppään! Todella laidasta laitaan oli infoa. Kaikenlaisia vampyyreja ja vanhoja myyttejä saatiin mukaan. Lisäksi oli mainintoja erilaisista sarjoista ja elokuvista sekä vanhanajan uskomuksia. Paikoitellen hiukan myös tylsää infoa, mutta piti silti lukea kannesta kanteen. Ehdoton hankinta kaikille vampyyrifaneille!"
ARVOSANA: 8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)