torstai 3. marraskuuta 2011

Rakas Vampyyrini

(Her Vampire Husband)

Blu on elänyt koko elämänsä raakalaisesti käyttäytyvien ihmissusiurosten seurassa, mutta avioituminen vampyyrin kanssa tuntuu sitäkin julmemmalta.

Blu ei ole koskaan pitänyt isäänsä rakastamisen arvoisena. Isä paljastaakin koko julmuutensa naittaessaan hänet ikälopulle vampyyrimiehelle. Blu ajattelee kaiken vain olevan näytelmää, jossa hän on pieni pelinappula, ja sivusta seuraajien mielenkiinnon lopahdettua hän voisi livistää takaisin oman rakastajansa luo.

Kunnianarvoisa vampyyri ja heimonvanhin Creed Saint-Pierre suostuu ottamaan nuorikokseen rahvaanomaisen ihmissusinaaraan, vaikka onkin monisatavuotisen elämänsä aikana tottunut pikemminkin hovietikettiin kuin räikeisiin peruukkeihin ja nenäkkäisiin nimittelyihin.

Avioliitto ei kuitenkaan takaa automaattisesti rauhaa; ei Kansakuntien välillä eikä varsinkaan aviovuoteessa. Mutta antaako elämä yllättää, voittaako rakkaus kaunat ja veriset taistelut?

"Olen pitkään halunnut lukea kirjan, jossa kirjoitetaan vampyyrin ja ihmissuden suhteesta, koska niitä ei pahemmin ole eteen sattunut. Todella kivasti kirjoitettu ja taattua Harlequin-laatua. Asia luisuu sujuvasti toiseen eikä niitä jäädä vatvomaan. Lisäksi rakastan suuresti suhteita, jossa pari aluksi vihaa toisiaan ja naljailevat keskenään. Blu on ihanan säpäkkä persoona. Creed taas asiallisempi, mutta ei onneksi mitenkään Edwardmainen. Juoni on loistava. Plussaa tietenkin kaiken maailman fantasiaolennoista! On vampyyreja, susia, noitia ja keijuja!"
ARVOSANA: 9

1 kommentti:

  1. Sattumalta löysin kirpparilta tämän ja hyvin nopsaan nappasin matkaan :p tuolla se hyllyssä odottaa jotta pääsen lukemaan! :) edellinen kirja vielä kesken. Tämä tosiaan kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja odotukset on korkealla!

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)