torstai 27. lokakuuta 2011

Mistä kirjasta?

Heitetäänpä mukaan pientä visailua. Heitä kommentilla kun keksit, mistä kirjasta tämä lainaus on peräisin. Nopein saa tottakai pientä ylistystä ja mainetta.

"Hän pinkoi, melkein uskoi että voisi päihittää kuoleman itsensä, vähät välitti pimeydessä ympäriinsä sinkoilevista valosuihkuista ja järven merta muistuttavasta kuohunnasta ja kielletyn metsän puiden narinasta tuulettomassa yössä; hän juoksi halki tilusten, jotka tuntuivat nekin nousseen kapinaan, lujempaa kuin olisi koskaan ennen missään liikkunut, ja kohta hän näki ensimmäisenä mahtavan puun, pajun, joka vartioi juurtensa salaisuutta ruoskamaisesti sivaltavilla oksillaan."

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa Harry Pottermaiselta: kielletty metsä, järvi ja paju, joka sivaltelee... Sanotaan vaikka Kuoleman varjelukset (olen sen vain kerran lukenut niin se ei kovin tuttu ole muihin osiin verrattuna). Ensimmäiset kolme olen kolmeen-neljään kertaan lukenut, neljännen ainakin viidesti.

  VastaaPoista
 2. Aika hyvin ;) On nimittäin Kuoleman varjeluksista napattu. Sieltä onkin vaikea poimia jotain tiettyä kohtaa kun joka paikassa on näitä ns. Potter-sanoja :D

  VastaaPoista
 3. Oho! Aivot vissiin tunnisti tyylin aika hyvin :) Tosin Kielletty metsä ja Tällipaju on varsin paljastavia.

  VastaaPoista
 4. Kyllä, tää olikin aikas helppo ;) Pitää laittaa seuraavaan haastetta ;)

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)