torstai 27. lokakuuta 2011

Kirjoja tulossa fantasian ystäville!

Ikuisuus

The Wolves of Mercy Falls, osa 3, Juuri julkaistu! 

Väristys-romaanissa Sam ja Grace löysivät toisensa. Häivähdyksessä he taistelivat saadakseen olla yhdessä. Nyt he tuskin näkevät toisiaan, sillä suden muoto ottaa Gracen valtaansa yhä useammin. Kun metsästä löydetään nuoren tytön ruumis, kylässä julistetaan sota susia vastaan. Vain Sam ystävineen tietää, että aseet kohdistuvat samaisiin ihmisiin, joita vanhemmat haluavat susilta suojella. Kierre on katkaistava. Grace on saatava pois metsästä. Ikuisesti.


**



Varjeltu rakastaja

Black Dagger Brotherhood, osa 6, Julkaisu: 15.11.2011!

Mustan tikarin veljeskunnan lojaali jäsen Phury on uhrautunut pitämään yllä veljeskunnan verilinjaa rotunsa suojelemiseksi. Phuryn velvollisuus on siittää poikia ja tyttäriä pitämään vampyyrirodun perinteet elossa ja jotta tulevaisuudessakin sotureita olisi riittävästi taistelemaan niitä vastaan, jotka haluavat tuhota vampyyrirodun. 
 
Ensimmäinen partneri, Valittu Cormia haluaa voittaa itselleen Phuryn kehon lisäksi myös tämän sydämen. Cormiaa vetää puoleensa tämän rujon uroksen kontolleen ottama jalo velvollisuus. Phury ei kuitenkaan ole koskaan sallinut itsensä antautua nautinnolle tai ilonpidolle, ja kun sota Harvennuskuntaa vastaan käy kiivaaksi ja murhenäytelmä uhkaa Veljeskuntaa, Phury joutuu valitsemaan rakkauden tai velvollisuuden...
 
 
 
** 
 
 
 
Suloisin suudelma

Julkaisu: 15.11.2011!

Näissä lumoavissa kertomuksissa kuolemattomat, äärettömän kauniit, voimaa ja seksiä tihkuvat vampyyrit ottavat tarvitsemansa elinvoiman niiltä onnettomilta (tai onnekkailta), jotka heidän tielleen sattuvat. Suloisin suudelma vie lukijan hämärille kujille ja pimeisiin makuuhuoneisiin kokemaan pelon ja mielihyvän väristyksiä, joita vain vampyyrit voivat ihmisessä herättää. Vampyyrit tyydyttävät nautinnonhalunsa niin nykyaikaan kuin menneisyyteen sijoittuvissa verenkarvaisissa novelleissa.



** 



Riitasointu

The hush hush saaga
, osa 2, Julkaisu: 12.1.2012!

Becca Fitzpatrickin esikoisteos Langennut enkeli nousi ilmestyttyään New York Timesin bestsellerlistalle. Kielletyn rakkauden houkutusta ja trillerimäisiä elementtejä kutkuttavasti yhdistänyt kirjailija voitti lukijat puolelleen myös valtameren tällä puolen, ja nyt sarjan suomalaiset ystävät saavat Noran ja Patchin tarinaan kiihkeästi kaipaamaansa jatkoa uutuusteoksessa Riitasointu.
 
Vaikka Noran olisi pitänyt tietää, että suhde suojelusenkelinä toimivan nuorukaisen kanssa ei ole helpoimmasta päästä, tulevat seurustelun arki ja haasteet yllätyksenä. Nora ei pääse eroon tunteesta, että Patch salaa häneltä asioita ja huomaa epäilevänsä tämän tunteiden syvyyttä. Lisää epäluuloja herättää Patchin outo ja äkillinen kiinnostus sietämätöntä Marcieta kohtaan - asia, jota yhä etäisemmäksi muuttuva poika ei suostu selittämään.
 
Samalla kuin erimielisyydet uhkaavat erottaa parin lopullisesti, kasvaa Noran kiinnostus oman menneisyytensä mysteereihin: mitä tarkkaan ottaen tapahtui Noran isälle? Ja onko asialla mitään tekemistä sen pelottavan totuuden kanssa, että Nora tietää olevansa nefilin jälkeläinen?
 
 
 
**
 
 
 
Varjojen maa
 
Kuolemattomat, osa 3, Julkaisu: 15.2.2012!
 
Tässä hengästyttävässä jatko-osassa Ever ja Damen matkustavat Valonmaahan etsimään keinoa, jolla voisi kumota voimakkaan myrkyn seuraukset. Mutta vastalääkkeen löytymisen sijaan he etsivät, ja löytävät jotain paljon pahaenteisempää: totuuden heidän olemassaoloonsa ja kohtalo makaa odottamassa kuolematonta sielua. Kun Damen yrittää pelastaa heidät molemmat Varjomaalta, Ever turvautuu taikuuteen ja toivoo, että se voisi murtaa Damenin kirouksen. Matkalla Ever kohtaa mystisen Juden ja huomaa kummallista vetoa tähän tavalla, joka asettaa hänen ja Damenin rakkauden lujemmalle kuin koskaan ennen.



**

Vainottu

Yön talo
, osa 5, Julkaisu: 15.2.2012!

Zoeyn ystävät ovat saaneet hänet takaisin ja Stevie Rae ja muut "oppilaat" eivät enää ole Neferetin salaisuuksia. Mutta odottamaton vaara on syntynyt. Neferetiä vartioi hänen voimakas uusi puolisonsa, Kalona ja kukaan Yön talossa ei näytä ymmärtävän kuinka suuri uhka hän on. Kalona näyttää upealta, ja hän on lumonnut koko Yön talon. Mennyt alkaa kummitella eikä Zoey ole varma haluaako hän palata sinne. Hän saattaa kuulla salaisuuksia, joita hän ei halua kuulla ja kohdata totuuksia, joita hän ei voi kohdata? 

Pakomatkalla piileskellessään Tulsan tunneleissa, Zoey ja hänen jenginsä täytyy löytää keino käsitellä jotakin, joka saattaa jyrätä heidät kaikki alleen. Samaan aikaan Zoeylla on muutamia muitakin pikku ongelmia. "Kuolleet oppilaat" ovat kotiutuneet hyvin - he ovat jopa onnistuneet tekemään pimeästä, kammottavasta tunnelista enemmän kodinomaisen - mutta ovatko he todella niin ystävällisiä kuin he näyttävät? Poikaystävärintamalla Zoeylla on mahdollisuus selvittää asiansa super-kuuman exän, Ericin kanssa, mutta hän ei voi lakata ajattelemasta Starkia, jousiampujaa, joka kuoli hänen sylissään yhtenä unohtumattomana yönä, ja hän aikoo yrittää pelastaa pojan hinnalla millä hyvänsä. Mutta pahuus saattaa kyteä jopa heidän keskuudessaan tunneleissa...
 
 
 
**



Uusi aika 2 - Varjosielut 

The Vampire Diaries, osa 6, Julkaisu: 15.2.2012!  

Katuvainen Damon, Elena ja Matt seuraavat Stefania pimeään ulottuvuuteen tavoitteenaan pelastaa tämä. He saavat kohdata ongelman jos toisen toteuttaessaan suunnitelmaansa. Matkallaan he saavat apua myös Bonnielta ja Meredithiltä.



**


Uusi aika 3 - sydänyö

The Vampire Diaries
, osa 7, Julkaisu: 15.5.2012!

Sarjan viimeinen osa tarjoaa lukijoilleen romantiikkaa, vaaroja ja yliluonnollisia voimia tavalla, jonka vain L.J. Smith voi tarjota. Elena palaa pimeästä ulottuvuudesta vapautetun poikaystävänsä, Stefanin kanssa. Stefanin pelastamisella on huonot seurauksensa; hänen veljestään Damonista tulee kuolematon. Sillä aikaa kun trio sulattelee viimeisimpiä tapahtumia, heidän täytyy hankkiutua eroon demoneista, jotka ovat soluttautuneet Elenan kotikaupunkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)