keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Valkokankaalla

Lukemisen kanssa tuntuu taas takkuilevan kaiken väsymyksen ja kiireen keskellä, mutta hiukan on pitänyt aivoja tuulettaa elokuvien ja sarjojen muodossa. Tässä viimeisimmät fiilikset...


Deadpool

Jos et ole roisien alapäävitsien ystävä, älä katso tätä elokuvaa. Elokuva pelaa täysin eri säännöillä kuin tyypilliset supersankarielokuvat ja juuri siksi se onkin minusta mahtavaa viihdettä. Olen aina tykännyt Marvelin elokuvista ja tämä varmasti nousee yhdeksi suosikeista. Rääväsuinen ja säännöistä piittaamaton Deadpool (Ryan Reynolds) päättää lähteä omalle henkilökohtaiselle kostoretkelleen piittaamatta sivullisista. Mukaan astuu rakkaudentuskissa kieriskelevä reppana taksikuski Dopinder (Karan Soni) ja kaunis Vanessa (Morinna Baccarin). Pahiks-Ajaxin roolissa nähdään uskomattoman charmantti Game of Thronesistakin tuttu Ed Skrein. Toimintaa riittää, hiukan mennään paljaan pinnan puolelle ja kielenkäyttö ei sovi perheen pienemmille. En muista hetkeen, että olisin nauranut näin paljon. Jos rakastat kieroa huumoria, katsasta tämä!


Vikings, kaudet 2-3

Vihdoin sain katsastettua nämäkin. Oikeastaan uutta puhtia katsomiseen antoi neljäs kausi, jossa tullaan näkemään suomalaista verta, joten pitihän sitä olla katsottuna aiemmat kaudet ennen sitä. Tässä sarjassa minua kiehtoo eniten viikinkien ympärille luotu jumalien maailma ja heidän uskonsa. Myös erilaiset rituaalit olivat mielenkiintoista katsottavaa vaikka kaikella sarjassa tapahtuvalla ei välttämättä ole totuuspohjaa. Suosikkeina ehdottomasti Ragnar, Bjorn ja Lagertha. Siinäpä tehokolmikko joiden työskentelyä valkokankaalla katselee mielellään. Jokin tästä sarjasta jää puuttumaan koska en koe mitään tarvetta ylihypettää sitä, mutta hyvin kivaa viihdettä kuitenkin.


Criminal Minds, kausi 1

Olen vuosien saatossa sieltä täältä katsellut tätä rikossarjaa, koska minusta se vaan on paras kaikista tämän genren sarjoista mitä televisiossa näytetään. Suomessa sarjaa on ilmeisesti näytetty vasta yhdeksännestä kaudesta eteenpäin, joten menin ja tilasin itselleni kolme ensimmäistä kautta. Näihin hurahtaa ihan totaalisesti. Minua eniten ehkä kiehtoo sarjassa profiloijien työ ja heidän tapansa profiloida jokainen rikollinen ja analysoida mikä kenetkin on ajanut rikoksen tielle. Lisäksi kun olen kauhun ja ällöelokuvien fani niin tässä sarjassa on tarpeeksi karmivia tapahtumia ja äksöniä. Todella hyvää viihdettä.

2 kommenttia:

  1. Minäkin kävin katsomassa Deadpoolin jokin aika sitten ja se upposi kyllä kuin veitsi voihin. :D Olen vissiin ns. huonon huumorin ystävä kun nauroin ääneenkin monessa kohtaa. Loppujen lopuksi taisin pitää siitä enemmän kuin muista Marvelin supersankarileffoista ihan vain sen vuoksi, että Deadpool ei ottanut itseään turhan vakavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä Deadpool nousi Marvelin suosikkileffoiksi melkeinpä :D

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)