tiistai 2. helmikuuta 2016

Viiden kirjan haaste

Sain Viiden kirjan haasteen Todella vaiheessa -blogilta, kiitos! Nyt on siis minun vuoroni osallistua haasteeseen.

1. Kirja, jota luen parhaillaan
Aloitan lukemaan Joe Abercrombien trilogiaa. Ensimmäinen osa on nimeltään Vain puoliksi kuningas. Sain tämän ennakkolukuun koska kirja julkaistaan vasta myöhemmin helmikuussa. Mielenkiinnolla odotan millainen teos on kyseessä. Ei ehkä sitä tyypillisintä mitä itse luen joten katsotaan!

2. Kirja, josta pidin lapsena 
En osaa kyllä ehkä nimetä vain yhtä. Ensimmäisenä tulee mieleen Merja Jalon Nummela-sarja, heppahöpsö kun olin. Lisäksi Anna-Leena Härkösen Akvaariorakkautta jäi mieleen. Ja yksi hulvaton neliosainen sarja on pakko mainita koska se oli hauska eli Katri Mannisen nuoriin aikuisiin suunnattu sarja johon kuuluivat kirjat Supersivari, Sikabileet, Megakesä sekä Bittitiikeri.

3. Kirja, joka jäi kesken
Kesken jäi Anne Ricen Vampyyri Lestat. Liian monimutkaista ja uuvuttavaa kerrontaa, jossa ei tunnu tapahtuvan mitään.

4. Kirja, joka teki vaikutuksen 
Näitäkin on useampi, mutta ensimmäisenä mieleen tulee Cecelia Ahernin Tapaaminen elämän kanssa. Tuon kirjailijan kirjat nyt muutenkin herättävät todella paljon ajatuksia.

5. Kirja, johon palaan uudelleen
J.R. Wardin Mustan tikarin veljeskunta-sarja on sellainen johon tulen palaamaan vielä monta kertaa, ja vielä monta kertaa sen päällekin.

Haastan mukaan:

1 kommentti:

  1. Kiitos vielä haasteesta! Naputtelen varmaankin tänään jonkinlaisia vastauksia. Minäkin muuten tykkäsin nuorena noista Katri Mannisen kirjoista. Taisin jopa muutamaankin kertaan ne lukea. Menevää meininkiä!

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)