tiistai 9. helmikuuta 2016

Heidi Elo - Olipa kerran rakkaustarina

Heidi Elon rakkautta ja ihastuksia pursuava teos herättää mielikuvituksen. Hänen novellinsa Hiljainen mies palkittiin vuonna 2012 Risingshadow’n lyhytnovellikilpailussa.

Rakkaustarinoita ei ole kahta samanlaista. Aivan kuten ihmiset myös rakkaustarinat ovat kaikki omanlaisia, uniikkeja. Tässä kokoelmassa niistä on kerrottu muutama.

Olipa kerran rakkaustarina – Kokoelma rakkausnovelleja sisältää tarinoita niin rakkauden ensiaskelista kuin sen menettämisestäkin. Jotkut rakastuvat ensimmäistä kertaa, toiset löytävät rakkauden uudelleen pettymyksen jälkeen. Kaikille näille novelleille yhteistä on tunteiden palo; oli kyseessä sitten nuori, joka vasta alkaa ymmärtää rakkauden merkityksen, tai aikuinen nainen, joka ihastuu varattuun mieheen.


"Sain tämän e-kirjana arvosteltavaksi ja tokihan siihen piti käydä kiinni heti kun aikaa löytyi. Kokoelma ei ole kovinkaan pitkä ja se sisältää monta lyhyttarinaa rakkaudesta, ihastumisesta ja myös menettämisestä. Teksti on mielestäni helppolukuista ja tekstistä voi melkein tuntea rivien väliin piilotetut tunteet. Huomasin useaan otteeseen muistelevani omia nuoruuden vuosia, tuskallisia ihastuksia ja kaikkea mitä sen jälkeen omassa elämässä on tapahtunut. Tekstiin siis todellakin pystyi samaistumaan ja varmasti jollekin ihmiselle tuolla jossakin on käynyt samanlaisia tilanteita, en yhtään yllättyisi. Itse en ehkä ole ihan kauhean romantiikan nälkäinen, mutta tämä kokoelma oli oikein hyvä ja viihdyttävä. Kirjoittajalla on sana hallussa ja teksti on virheetöntä, toivottavasti hän kirjoittaa vielä lisää ja pääsee julkaisemaan jatkossa lisää teoksia. Unelmat on tehty toteutettaviksi."
ARVOSANA: 8

Teoksen voi ladata täältä: amazon & Google Play

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)