lauantai 1. elokuuta 2015

Kolmen kirjan haaste

Katinkan kirjasto - blogi antoi minulle tämän haasteen, jonka ideana on listata kolme blogiaikoina luettua kirjaa, jotka haluaisi lukea uudestaan. En osannut päättää pelkästään kolmea kirjaa koska haluaisin lukea alla mainituista kaikki joten mennään nyt vähän sarjapainotteisesti haastetta muuttaen.
 

Tällä hetkellä on paljon sarjoja ja kirjoja lukematta joten aikaa varmaan menee niihin nyt lähiaikoina, mutta ehkäpä nämä kolme sarjaa tulee luettua jossain vaiheessa vielä uudelleen kun aikaa löytyy. 


1. Stephenie Meyer - Twilight saaga
 
Twilight - kirjat herättivät uudelleen lukuintoni ensimmäisen leffan ilmestyessä. Tätä ennen minulla oli piiiiitkä tauko lukemisesta ja hurahdin ihan totaalisesti fantasiakirjallisuuteen tämän sarjan myötä. Luin kirjat vuosia sitten, mutta nyt olisi kiva sukeltaa tähän maailmaan uudelleen.
 


2. Annukka Salama - faunoidit 
 
Vierastin aiemmin jostain syystä todella paljon suomalaista kirjallisuutta ja etenkin fantasiaa, mutta tartuin tähän trilogiaan mielenkiinnosta ja se vei mennessään. Rakastuin heti ekasta kirjasta lähtien faunoidien maailmaan ja pidän todella paljon kirjojen kerronnasta ja siitä älyttömästä huumorista jota kirjailija viljelee kirjoissaan. Ehdottomasti yksi suosikkisarjoista ja tulee olemaan myös jatkossa.
3. Becca Fitzpatrick - Hush hush saaga
 
Näissä kirjoissa huomion herätti ensimmäisenä kannet jotka ovat minusta aivan ihanat! Ja kuka nyt ei voisi olla ihastumatta Patchiin? Yksi suosikeista joiden lukemisesta on jo jokunen hetki aikaa. Tämä täytyy ehdottomasti katsastaa uudelleen.Voisin haastaa tähän haasteeseen blogit Kirjojen keskellä, Todella vaiheessa ja Esikoiskirjailijan vuosi.

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kirjasarjoja meinaat lukea uudestaan! (:
  Twilight lukeutuu kirjojen muodossa myös mun suosikkikirjoihin, ja elokuvatkin menettelee vaikka ne on nähty jo pari sataa kertaa kiitos ex-poikaystäväni joka tykkäsi kattoa niitä aina uudestaan :D Ja Patch on niiin ihana, olin ihan rakastunu häneen kun luin hush,hush - sarjaa (:
  Kirjablogini on http://elamalukijana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta. Vastasin siihen: http://todellavaiheessa.blogspot.fi/2015/08/kolmen-kirjan-haaste.html

  Minulla on Fraunoidi-sarjaa hyllyssä. Toivottavasti saan joskus luettua. :)

  VastaaPoista
 3. Twilight ja Faunoidit, tuttuja ja huippuja molemmat. Twilight-sarjan olen lukenut suomeksi ja englanniksi ja tulen takuulla lukemaan ne vielä uudelleen :)

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)